marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adam Sandler i-a fost alături lui Jennifer Aniston când aceasta a dezvăluit că are probleme de infertilitate

Actorul și-a demonstrat prietenia oferindu-și sprijinul fostei sale partenere de film într-un moment de completă vulnerabilitate.

Adam Sandler i-a fost alături lui Jennifer Aniston când aceasta a dezvăluit că are probleme de infertilitate
Adam Sandler a dovedit că este un prieten adevărat. Actorul și soția sa, Jackie Sandler, îi trimit un gând frumos lui Jennifer Aniston de fiecare data când este Ziua Mamei, după ce actrița și-a dezvăluit că are probleme de infertilitate.
În vârstă de 54 de ani, actrița de comedie a dezvăluit într-un interviu pentru „Wall Street Journal“ că ea și colegul său de pe platourile de filmare sunt prieteni apropiați încă de când s-au cunoscut, la 20 de ani.
 
Comediantul, în vârstă de 56 de ani, și soția sa, Jackie Sandler, sunt căsătoriți din iunie 2003 și au împreună două fiice, Sadie, în vârstă de 17 ani, și Sunny, în vârstă de 14 ani. În semn de prietenie, afecțiune și susținere, de fiecare data când se sărbătorește Ziua Mamei, ei îi trimit un buchet de flori renumitei actrițe.


 
Jennifer Aniston, care nu are copii, a detaliat pentru prima dată, anul trecut, lupta sa dificilă cu infertilitatea și a dezvăluit într-un interviu acordat revistei „Allure“ că și-a dedicat mult timp „încercând să rămână însărcinată“. „Dacă nu ar fi fost pentru că a trebuit să trec prin asta, nu aș fi devenit niciodată cine trebuia să fiu. De aceea, cumva, simt atât de multă recunoștință pentru tot acest neajuns“, a împărtășit ea în noiembrie 2022.
 
În toți anii în care s-a speculat cu privire la motivul pentru care vedeta din „Friends“ nu avea copii, actrița a spus că, în secret, „făcea fertilizare in vitro și bea ceaiuri chinezești“. „Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: 'Îngheață-ți ovulele'. Fă-ți o favoare'. Pur și simplu, nu te gândești la asta“, a spus ea. „Așa că iată-mă astăzi. Corabia a plecat“. În ciuda durerii profunde, vedeta „The Morning Show“ a insistat că nu are „niciun regret“ și că „de fapt, acum se simte puțin ușurată“. „Nu mai există „Pot? Poate, poate, poate'. Nu mai trebuie să mă gândesc la asta“.



 
Câștigătoarea premiului Emmy, care a fost căsătorită cu Brad Pitt din 2000 până în 2005 și apoi cu Justin Theroux din 2015 până în 2017, a considerat de mult timp că planurile ei de familie se află în prim-planul multor speculații. Așa că, într-un articol de opinie publicat în iulie 2016 în „Huffington Post“, Aniston a subliniat că „femeile fac atât de multe lucruri incredibile în afară de a procrea. Obiectificarea și examinarea la care le supunem pe femei este absurdă și deranjantă. Modul în care mass-media mă portretizează este pur și simplu o reflectare a modului în care vedem și reprezentăm femeile în general, în comparație cu un standard sucit de frumusețe“.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies