marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adele a demolat vila cumpărată de la Sylvester Stallone și a păstrat doar o celebră statuie

Deși a plătit 58 de milioane de dolari, cântăreața a ras fosta casă a lui Sly pentru a-și construi propria reședință de vis.

Adele a demolat vila cumpărată de la Sylvester Stallone și a păstrat doar o celebră statuie
Pe vechea proprietate a celebrului star al filmelor de acțiune este un nesfârșit șantier în lucru. Asta deși anul trecut Adele a cheltuit 58 de milioane de dolari pentru a cumpăra conacul din Los Angeles care i-a aparținut lui Sylvester Stallone. Cu toate acestea, ea încă nu se poate muta, din cauza renovărilor în curs la proprietate.
 
Site-ul Daily Mail a obținut mai multe imagini ale conacului, care dezvăluie faptul că cântăreața a ordonat practic ca locuința să fie demolată și reconstruită de la zero. Reședința, situată în cartierul exclusivist North Beverly Park, este practic o umbră a ceea ce a fost.
 
Interesant este faptul că singurul element care a rămas intact este o statuie a lui Rocky Balboa, care se află lângă piscină. De altfel, acesta este unul dintre cele mai emblematice personaje din cariera starului de la Hollywood, prezent în saga cinematografică de succes „Rocky“. Stallone a menționat că Adele a cerut în mod special să fie lăsată acolo, altfel nu va finaliza vânzarea.



 
Proprietatea este situată la capătul unei lungi alei private ce duce la proprietate. Când Stallone încă locuia acolo, în interiorul reședinței principale se aflau șase dormitoare și nouă băi, inclusiv un apartament matrimonial, trei dormitoare spațioase cu băi private și două camere pentru servitori.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 
În plus, exista o casă de oaspeți cu două etaje. Acolo se aflau două dormitoare cu baie proprie și o bucătărie completă. Conacul oferea, de asemenea, o serie de facilități de lux, inclusiv un cinematograf profesionist, o sală de gimnastică, o cameră specială pentru fumatul trabucurilor cu sistem de filtrare a aerului și un teren de golf.

Exterioarele erau evidențiate de o curte imensă cu o piscină infinită, un spa și un garaj încălzit pentru opt mașini, precum și un studio de artă.
 
Adele are acum suficient spațiu pentru a-și crea casa de vis, iar Stallone i-a dat deja girul, spunând că artista britanică face o treabă excelentă. Nu de aceeași părere este, însă, și soția lui Stallone, care nici n-a știut de această vânzare și care regretă mult această proprietate.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies