marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ești pregătit să-l întâlnești pe Mesagerul zilei de pe urmă?

Aflat pe urmele unei fete dispărute, un fost polițist întâlnește un grup secret care încearcă să invoce o entitate supranaturală terifiantă.

Ești pregătit să-l întâlnești pe Mesagerul zilei de pe urmă?
„Mesagerul zilei de pe urmă“/„The Empty Man“ (2020) este un thriller psihologic despre frici interioare și spirite care nu trebuie deranjate niciodată.
 
Mai mulți tineri aflați într-o noapte pe un pod dintr-un orășel aparent banal și plictisitor află de existența unei forțe oculte, care poate fi invocată doar suflând într-o sticlă și rostindu-i numele. Inițial, nimeni nu e prea convins că acest lucru ar putea fi posibil, dar jocul devine extrem de real și de periculos atunci când dintre ei încep să dispară în mod misterios unul câte unul.
 
Localnicii cred că e posibil ca disparițiile lor să aibă legătură cu o legendă locală terifiantă. James Lasombra (James Badge Dale), un fost polițist care încă nu și-a revenit după moartea soției și a fiului său, începe să investigheze evenimentele care au zguduit comunitatea.


 
Lucrurile iau o întorsătură bizară cánd Lasombra descoperă că un grup ocult care vrea să materializeze o entitate mitică terifiantă. Dar și mai grav este faptul că viețile lui și ale celor apropiați sunt în pericol.


 
Filmul „Mesagerul zilei de pe urmă“/„The Empty Man“ (2020) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 23:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies