marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adore, cel mai scandalos film al anului? Naomi Watts si Robin Wright sunt doua mame care se indragostesc fiecare de fiul celeilalte intr-o drama intensa

Cu doua luni inainte de lansarea oficiala, producatorii filmului Adore au lansat un nou trailer, care a starnit imediat reactii pe internet. Cu o poveste controversata, cei de la Huffington Post l-au numit imedit drept cel mai scandalos film al anului.

Adore, cel mai scandalos film al anului? Naomi Watts si Robin Wright sunt doua mame care se indragostesc fiecare de fiul celeilalte intr-o drama intensa

Denumita in prima faza Two Mothers, productia regizata de Anne Fontaine si scrisa de Christopher Hampton (Atonement) si-a schimbat denumirea in Adore. In noul trailer, povestea filmului este foarte bine descrisa de replica: "provocatoare si tulburatoare, senzuala si scandaloasa". 

 

Povestea din Adore este una cel putin neobisnuita. Naomi Watts si Robin Wright, doua femei mature ajung sa se indragosteasca fiecare de baiatul celeilalte. Astfel, doi baieti adolescenti ajung obiectul afectiunii a doua femei trecute de prima tinerete. Filmul are la baza romanul scris de Doris Lessing. Alaturi de cele doua vedete feminine, vor mai juca James Frecheville si  Xavier Samuel.

 

 

Adore a avut premiera la Fetivalul de Film Sundace, in ianuarie, unde a fost primit cu scepticism din cauza subiectului controversat pe care il are.

 

 

 

Kyle Buchanan, redactor la Vulture, scria la vremea respectiva: "95% din film este compus din urmatoarele: inot, sex si joaca. De multe ori aceste actiuni sunt combinate sau se succes foarte rapid. Dialogul este concis. Un schimb interesant intre Lil si Roz, un scenariu realizat de un castigator de Oscar si doua mame care tocmai au aflat ca sunt primele femei din viata fiilor lor".

 

 

Filmul va fi lansat pe 6 septembrie 2013.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies