marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts este Printesa Inimilor in primul trailer pentru filmul biografic Diana: cum arata actrita in rolul lui Lady Di

Cu doar trei luni inainte de lansarea oficiala, producatorii unuia dintre cele mai controversate filme ale anului au oferit publicitatii un teaser trailer.

Naomi Watts este Printesa Inimilor in primul trailer pentru filmul biografic Diana: cum arata actrita in rolul lui Lady Di

 

 

Regizat de Oliver Hirschbiegel, Diana este productia in care Naomi Watts va incerca sa o aduca la viata pe una dintre cele mai iubite printese din lume, Lady Diana. Actiunea se bazeaza pe ultimii doi ani din viata acesteia, mai ales pe aventura ei secreta pe care a avut-o cu chirurgul Hasnat Kahn, interpretat de Naveen Andrews. 

 

In plus, scenariul realizat de Stephen Jeffreys, care are la baza romanul Diana: Her Last Love, pune accent si pe viata Dianei care incerca sa-si transpuna faima in incercarea sa de a deveni un model umanitar.

 

 

 

 

In teaser-ul de un minut, apar mai multe imagini cu cateva din punctele cheie ale filmului, cel mai important aspect al acestuia fiind ca nu exista nici un dialog. Numita initial Caught In Flight, pelicula se pare ca va avea un alt titlu: se va numi simplu Diana. Regizorul neamt Oliver Hirschbieger care a adus pe marile ecrane ultimele zile din viata ale lui Hitler in Downfall din 2004 este la carma filmarilor.

 

 

 

 

Naomi Watts a dezvaluit ca initial a vrut sa refuze rolul, dar apoi s-a razgandit. Actrita a marturisit ca a citit si studiat intens despre viata Dianei, dar si despre casa regala britanica.

 

Actrita a recunoscut ca a fost ingrozita de faprtul ca ea este cea care ii va da viata Printesei Inimilor: "Producatorii filmului au venit la mine cu un scenariu bun, dar e infricosator... As fi vrut sa refuz, insa pur si simplu n-am putut. Am facut toata documentarea posibila si am citit foarte mult. Sper ca vom publicul il va considera un  film reusit, din care oamenii sa afle despre ea lucruri noi", a spus Watts.

 

Pelicula va fi lansata pe 20 septembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies