marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Adriana Lima a defilat pe covorul roșu cu burtica de gravidă la vedere! Fashion or not?

Fostul model brazilian și-a transformat sarcina într-un accesoriu de red carpet. 

Adriana Lima a defilat pe covorul roșu cu burtica de gravidă la vedere! Fashion or not?
La cei 40 de ani ai săi, Adriana Lima trăiește din nou emoțiile aducerii pe lume a unui copil, ea fiind însărcinată a treia oară. Prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, ea a atras toate privirile la premiera filmului „Top Gun: Maverick“, unde a purtat o ținută foarte decupată în zona abdomenului, construită parcă în jurul sarcinii ei proeminente. Căci rochia neagră Balmain, cu multiple falduri și fâșii, au lăsat vederii pântecul, spre stupefacția multora.
 
Dar indiferent de alegerea sa vestimentară, brazilianca nu avea cum să lipsească de la cel mai mare eveniment cinematografic din Franța, de vreme ce partenerul ei de viață este chiar un producător francez de film, André Lemmers, în vârstă de 40 de ani. 

Adriana Lima și Andre Lemmers.

 
În timp ce traversau distanța spre sala de proiecție, salutând publicul present în fața Palais des Festivales, cei doi s-au dovedit a fi extrem de iubitori unul cu celălalt, săturându-se și mângâindu-se în văzul tuturor. 
 
Acesta este cel de-al doilea eveniment major la care participă cuplul Adriana Lima-André Lemmers, anul trecut făcându-și apariția la Festivalul de Film de la Veneția, la scurt timp după ce s-au cunoscut.
 
Adriana Lima are acasă alte două fetițe, pe Valentina, în vârstă de 12 ani, și pe Sienna, de 9 ani, născute în timpul mariajului cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić. Cei doi au fost căsătoriți între anii 2009 și 2016.

FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies