marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al Pacino: cum arata actorul cu peruca afro in prima imagine in rolul mogulului criminal Phil Spector

Al Pacino si Helen Mirren debuteaza in primele imagini din drama biografica  Phil Spector, un lungmetraj pentru TV.

Al Pacino: cum arata actorul cu peruca afro in prima imagine in rolul mogulului criminal Phil Spector


Al Pacino va lansa pe 24 martie, pe micile ecrane in SUA, unul dintre cele mai controversate filme din ultimii ani la Hollywood. Actorul in varsta de 72 de ani s-a lasat supus unor sedinte maraton de make-up pentru a intra in pielea mogulului din industria muzicala - Phil Spector. Acesta a fost condamnat in anul 2009 la 19 ani de inchisoare pentru impuscarea mortala a actritei Lana Clarkson, in vila lui din California, in 2003. Cu o perunca gigantica in stil afro, Al Pacino apare alaturi de Helen Mirren cea care o va juca pe avocata lui Spector - Linda Kenney Baden. Filmul, scris si regizat de David Mamet va urmari relatia dintre cei doi.



Excentricul Phil Spector a fost o legenda a muzicii in anii ’60 si la inceputul anilor ’70, lucrand in anul 1970 la ultimul album al trupei britanice The Beatles intitulat "Let It Be" si contribuind la construirea carierei unor interpreti si formatii muzicale renumite precum Ike si Tina Turner, The Ronettes sau The Righteous Brothers, insa in anul 1974 a fost victima unui accident de masina, in urma caruia a suferit rani grave la fata si la partea din spate a craniului, devenind din ce in ce mai retras si singuratic si dobandind obiceiul de a purta peruci socante pentru a-si ascunde cicatricile.


Pelicula lui Al Pacino, produsa si difuzata de HBO, a starnit controverse la Hollywood deoarece s-a zvonit ca il prezinta pe Phil Spector intr-o lumina favorabila, lasand de inteles ca ar fi nevinovat de crima. Phil Spector a sustinut ca moartea Lanei Clarkson a fost o sinucidere accidentala. Un grup de sustinatori ai acesteia, condusi de un puternic agent hollywoodian, Edward Lozzi, a protestat impotriva filmului spunand despre acesta ca este "o incercare lipsita de respect, aducand un portret al unui criminal ingrozitor, mincinos si care abuza de arme intr-o maniera in care sa traga simpatie".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies