marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Al Pacino: starul american a recunoscut ca a apelat la alcool pentru a face fata celebritatii

Actorul american Al Pacino a dezvaluit ca a apelat, la inceputul carierei sale, la alcool, pentru ca a simtit ca nu are un sprijin din partea familiei pentru a face fata celebritatii.

Al Pacino: starul american a recunoscut ca a apelat la alcool pentru a face fata celebritatii

Al Pacino spune ca a inceput sa bea in momentul in care a devenit faimos, pentru ca nu a avut un sprijin din partea familiei. Actorul mai spune s-a simtit devastat cand mama sa, Rose, a murit, pe cand el avea doar 22 de ani, si in aceeasi perioada, a decedat si bunicul sau, astfel incat, dupa ce a jucat in "Nasul/ The Godfather", a inceput sa bea, pentru ca nu exista nimeni care sa aiba grija de el, informeaza contactmusic.com.

 


Intr-un interviu acordat publicatiei The Sun, actorul american a spus: "Cunosc persoane care au in viata lor suportul necesar pentru a fi capabili sa se descurce cu faima. Numai ca eu nu am avut parte de un astfel de lucru". ''Incepusem sa beau din ce in ce mai mult. Exista un termen in ceea ce priveste consumul de bautura cand spui ca ai atins limita. Eram aproape. Eram intr-o spirala descendenta. Asa ca m-am alaturat celor de la Alcoolicii Anonimi pentru o perioada", a mai spus vedeta.

 


Al Pacin
o regreta ca mama sa nu a ajuns sa vada succesul de care s-a bucurat. El a declarat: "Cand aveam 11 - 12 ani, copiii vecinilor incepusera sa imi spuna «actorul». Pretindeam ca semnez autografe cu numelui lui Sony Scott. Daca mama s-ar intoarce (din morti, n.r.), ar trebui sa o rog sa stea jos si sa-i pun o compresa cu apa rece pe frunte, pentru ca ar fi socata sa vada unde am ajuns".

 


Al Pacino, in varsta de 73 de ani, este laureat al unui premiu Oscar, in 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", si nominalizat la alte sapte trofee ale Academiei de film americane. Al Pacino a aparut in ultimii ani in filme precum "Crime justificate" (2008), alaturi de Robert de Niro, si in "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007).
 

 


Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies