marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin a ajuns la o înţelegere cu familia celei pe care a împuşcat-o şi va continua filmul… cu soţul ei

Familia victimei ucise cu o armă de recuzită pe platourile de filmare va fi despăgubită de actor, care i-a oferit şi un job soţului îndoliat.

Alec Baldwin a ajuns la o înţelegere cu familia celei pe care a împuşcat-o şi va continua filmul hellip; cu soţul ei
Viaţa chiar bate filmul! După îndelungi discuţii, analize şi procese de conştiinţă, Alec Baldwin a ajuns la o înțelegere cu familia femeii pe care a ucis-o accidental cu un pistol din recuzită, care ar fi trebuit să fie încărcat cu gloanţe oarbe. Practic, actorul s-a asigurat astfel că scapă de proces şi că filmările la producția „Rust“ nu vor fi fost în van, putând fi acum reluate. Iar formula în care se vor desfăşura a uimit pe toată lumea: producătorul filmului va fi chiar Matthew Hutchins, soțul cineastei Halyna Hutchins.
 
Mai interesant decât faptul că soţul victimei va face parte din echipa de producţie este faptul că el însuşi a înaintat această cerere, ca parte a negocierii cu Alec Baldwin. Asta deşi, acum fix un an, imediat după nefericitul eveniment din Mexic care l-a lăsat văduv, iar pe copilul lui fără mamă, Mathew Hutchins ameninţa că îi va face pe toţi cei implicaţi să plătească scump.
 
Cum era de aşteptat, termenii exacţi ai înțelegerii vor rămâne necunoscuţi opiniei publice, însă putem bănui că e vorba despre nişte milioane de dolari la mijloc.
 
„Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului «Rust», al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023. Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor“, a spus Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies