marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În plin scandal mediatic, lui Alec Baldwin i s-a născut cel de-al optulea copil

Soția sa, Hilaria, a născut a șaptea oară, reușind să aducă puțină bucurie în casa actorului lovit de necaz pe platourile de filmare.

În plin scandal mediatic, lui Alec Baldwin i s-a născut cel de-al optulea copil
De când a avut loc cumplitul accident în timpul filmărilor la pelicula „Rust“, în luna octombrie a anului trecut, în statul New Mexico, Alec Baldwin este permanent ținta criticilor colegilor săi de breaslă, dar și publicului cinefil. La repetițiile pentru una dintre scene, el a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins cu un pistol de recuzită, care ar fi trebuit să fie încărcat cu gloanțe oarbe. Ulterior, el a fost subiectul unei anchete amănunțite, în urma căreia a fost achitat de acuzația de omor premeditat. Apoi, peste vară, FBI-ul s-a implicat și el în cercetări, demonstrând că arma nu s-ar fi putut descărca accidental, ci numai dacă era apăsat trăgaciul – ceea ce-l pune pe Alec Baldwin în situația de-a fi autorul de facto al crimei de pe platoul de filmare. Totuși, aceiași agenți FBI au spus că moartea Halynei Hutchins a avut loc din greșeală, nu cu intenție, neștiindu-se că arma era încărcată cu muniție adevărată. 
 
Cu toate acestea, Alec Baldwin a rămas cu imaginea unui paria la Hollywood, deși i s-a permis revenirea în activitate și achitarea legală. El este supus unei tensiuni constante din partea opiniei publice, dar și a familiei Halynei Hutchins, care-și dorește dreptate în instanță.

 
Într-o asemenea atmosferă, soția lui Alec, Hilaria Baldwin, a adus pe lume cel de-al șaptelea copil al lor – al optulea pentru seniorul Baldwin, dacă o punem la socoteală și pe Ireland, fiica lui cu Kim Basinger. E vorba despre o fetiță născută pe 22 septembrie și care a primit numele Ilaria Catalina Irena Baldwin.


 
„Și ea, și eu suntem fericite și sănătoase. Frații ei își petrec ziua cu ea și au primit-o în casa noastră. Vă iubesc pe toți. Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată cu voi“, a scris Hilaria Baldwin pe Instagram.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies