marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Alec Baldwin s-a luat la bataie cu jurnalistii pe strazile New York-ului: actorul este implicat intr-un nou scandal cu presa tabloida

Se pare ca Alec Baldwin nu se poate tine departe de probleme prea multa vreme. Acesta  a reusit din nou sa fie implicat intr-un incident violent cu un paparazzi. Desigur starul de cinema nu a fost niciodata un fan al acestui gen de atentii iar  fotograful Paul Adao a avut ocazia sa simta asta pe pielea lui zilele trecute in New York.

Alec Baldwin s-a luat la bataie cu jurnalistii pe strazile New York-ului: actorul este implicat intr-un nou scandal cu presa tabloida

.


Conform Daily News, proaspatul tatic se bucura de o plimbare ce se vroia relaxata impreuna cu sotia sa (aceasta fiind si prima lor aparitie de la nasterea fiicei lor Carmen Gabriela) cand au fost asaltati de paparazzi. In acel moment, starul din „30 Rock” a atacat unul din fotografi imobilizandu-l pe capota unei masini parcate in apropiere in timp ce alti fotografi au surprins scena luptei dintre cei doi. Conform unei surse citate de The Huffington Post, paparazzi-ul a avut un comportament provocator si hartuitor urmarind-o pe Hilaria Baldwin, sotia starului, intr-un magazin ceea ce a si provocat reactia violenta a lui sotului acesteia.

 

 

In urma incidentului, pe pagina de Twitter a sotiei celebrului actor a aparut urmatorul mesaj „Noi ne aflam pe pamant pentru a face bine celor din jur. Motivul existentei celorlalti imi este neclar.”. Politia a fost sesizata de victima atacului dar nu a avut loc nicio arestare. Asupra evenimentului, fosta sotie a paparazzo-ului atacat de starul de cinema, a comentat ca „intr-adevar anumiti paparazzi sunt sacaitori, dar Paul nu este unul din ei; el este putin mai respectuos” .

 

 

Acesta nu este primul incident in cazul lui Alec Baldwin care in urma cu 5 luni a declarat razboi presei americane si in mod deosebit lui Rupert Murdoch si imperiului sau mesia declarand despre „Page Six” e ca un pumnal pentru o operatiune politica conservatoare. Scopul lui Rupert Murdoch, al celor de la Fox News e sa ucida un anumit gen de oameni. Iar din intamplare, printre ei ma numar si eu". Intrebat daca incearca sa evite conflictele si controversele acesta a raspuns: "Depinde, in orice alta zi, am lucruri mai importante de facut, dar din cand in cand simt ca m-am nascut ca sa scuip pe Rupert Murdoch, Fox News, New York Post".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies