marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amanda Seyfried: As fi stat goala in strada pentru rolul din Mizerabilii, mi-a schimbat viata acest film

Amanda Seyfried a reusit sa puna mana pe un rol pe care si-l dorea de 12 ani. Actrita face parte dintr-o distributie de vis in filmul Mizerabilii, care a obtinut 8 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film al anului, dar si pentru interpretarile lui Hugh Jackman si Anne Hathaway.

Amanda Seyfried: As fi stat goala in strada pentru rolul din Mizerabilii, mi-a schimbat viata acest film

Amanda Seyfried joaca rolul lui Cosette in super productia Mizerabilii, alaturi de Hugh Jackman, Russell Crowe si Anne Hathaway. Cosette este fiica lui Fantine (Anne Hathaway), care ajunge de mica sa fie crescuta de Jean Valjean, un fost ocnas condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine si care, dupa ce, evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa.


Actrita de 27 de ani a facut inconjurul lumii in turneul de promovare pentru Mizerabilii si a ajuns de la New York la Tokyo, de la Los Angeles la Londra. Insa vedeta nu regreta pentru ca acesta il considera momentul carierei ei de pana acum.

Amanda a declarat ca s-a luptat enorm pentru a obtine acest rol si ca nu s-ar fi dat in laturi de la nimic. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca am primit aceste doua proiecte, Les Miserables si Lovelace, in care joc doua personaje total opuse si asta intr-o perioada foarte scurta de timp. De obicei, cei din industrie remarca acest efort si in general, esti disperat ca industria sa te observe, sa stie ce faci, asa ca eu nu pot decat sa fiu incantata. Sunt constienta ca exista si posibilitatea sa nu le placa de mine, dar eu nu pot decat sa incerc mai departe. Stiu ca muncesc mult" a declarat actrita pentru The Guardian.


 

La sfarsitul lunii, Amanda va aduce la Festivalul de Film Sundance filmul Lovelace, o biografie a vietii lui Linda Lovelace, celebra starleta porno. Acest proiect a beneficiat de mai putina promovare, este mult mai complex decat cel din Mizerabilii. "Sa intelegi experientele cuiva este mereu dificil, nu sunt o persoana pudica, insa cel mai greu mi-a fost sa ii inteleg suferintele si depresiile acestei femei, care a fost extrem de chinuita sufleteste. Era batuta mar in fiecare zi de sotul ei, dar se prefacea ca totul e bine. Intre Lovelace si Mizerabilii am avut doar 3 saptamani de pauza, dar nu am putut scapa de personajul Lindei decat atunci cand am ajuns pe platoul de la Mizerabilii. A fost o eliberare sa joc un rol total opus, as fi stat goala in strada pentru acest rol' a mai declarat vedeta.

 

Amanda e constienta ca acesta este momentul carierei ei: "Noi facem filme tot timpul, la inceput ai noroc cu cateva filme populare, apoi urmeaza dezamagiri in box-office si iti dai seama ca experienta de la filmari e complet diferita de cea de dupa lansare, cand vezi cum e primit proiectul. Nu poti controla asta. Nu am mai avut niciodata o experienta ca la Mizerabilii, este un film urias, la care publicul a reactionat mai mult decat pozitiv".


Actrita a dezvaluit ca s-a indragostit de acest musical de cand avea 11 ani si sustine ca stie versurile tuturor cantecelor: "Nu m-am gandit niciodata ca mi se va implini acest vis, simt ca plutesc. De la 15 ani visez acest moment" a spus vedeta. Amanda a studiat opera cand era adolescenta, s-a pregatit 4 luni pentru rolul din Mizerabilii si a declarat ca este foarte incantata de faptul ca a avut ocazia sa lucreze cu Russell Crowe si Hugh Jackman. "Cand cantam toti impreuna, mi-era foarte greu sa nu plang. Experienta a fost una coplesitoare si solicitanta."


Amanda a laudat modul in care regizorul Tom Hooper a stiut sa ii puna calitatile vocale in evidenta: "La un moment dat nu te mai gandesti la cum joci, ci la cum canti. Si asta i se datoreaza lui Tom Hooper, care a stiut sa ne puna in situatii in care sa oferim cele mai frumoase interpretari. Este un om inteligent si revolutionar. Nu am facut niciodata pana acum un film la care sa imi spun in sinea mea ca va fi o capodopera, dar Mizerabilii este" a mai povestit actrita.

 

Regizat de Tom Hooper, castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Mizerabilii se anunta a fi un musical de zile mari, cu o distributie impresionanta. Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo: fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies