marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amanda Seyfried si unul dintre cele mai provocatoare filme ale anului: actrita debuteaza in rolul unei faimoase actrite pentru adulti in Lovelace

Cu siguranta, Lovelace in regia lui Rob Epstein si Jeffrey Friedman va fi unul dintre cele mai provocatoare filme din noul an. Inainte de premiera din cadrul Festivalului de la Sundance, producatorii au lansat prima imagine cu Amanda Seyfried in rolul starului porno din anii '70 - Linda Lovelace.

Amanda Seyfried si unul dintre cele mai provocatoare filme ale anului: actrita debuteaza in rolul unei faimoase actrite pentru adulti in Lovelace


Revista Entertainment Weekly a lansat prima imagine din filmul Lovelace. In poza o putem vedea pe Amanda Seyfried ca Linda Lovelace, in genunchi, gata de actiune de platourile de filmare ale unor productii pentru adulti.


In imagine isi face aparitia si Adam Brody in rolul unui actor de filme pentru adulti - Harry Reems. Filmul regizat de Rob Epstein si Jeffrey Friedman spune povestea filmului-fenomen "Deep Throat" (1972). Din distributie mai fac parte Peter Sarsgaard - care il va juca pe sotul Lindei, Juno Temple, Sharon Stone, Robert Patrick, Chris Noth.


James Franco va avea o aparitie cameo ca Hugh Hefner, fondatorul Playboy. Filmul urmareste povestea vietii Lindei Lovelace, cum a ajuns aceasta in industria filmelor pentru adulti si abuzurile pe care a fost nevoita sa le suporte.

 

 

Sursa foto: Entertainment Weekly


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies