marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mizerabilii: 3000 de fani au venit sa le vada pe Anne Hathaway si Amanda Seyfried la premiera mondiala din Londra

Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway si Amanda Seyfried au cucerit aseara Londra la premiera mondiala a filmului Les Miserables/Mizerabilii.

Mizerabilii: 3000 de fani au venit sa le vada pe Anne Hathaway si Amanda Seyfried la premiera mondiala din Londra

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Mizerabilii

 

Londra a stralucit aseara si a fost atinsa de magia unui film senzational. Mizerabilii a avut premiera mondiala, prilej pentru care, starurile filmului au stralucit pe covorul rosu. Amanda Seyfried, care o interpreteaza pe Cosette a atras toate privirile cu o rochie neagra si decoltata, in timp ce Anne Hathaway a adus un strop de eleganta intr-o rochie alba vaporoasa cu spatele gol.


Musicalul Les Miserables a fost vazut timp de 27 de ani, de cand a fost prima data pus in scena, de 60 de milioane de oameni. "Ii invit pe acesti 60 de milioane de oameni sa vada acest film, merita" a spus regizorul Tom Hooper la premiera, conform bbc.co.uk

 

Anne Hathaway, care o interpreteaza pe Fantine, a spus ca acest rol este unul de vis si ca nu isi imagina niciodata ca va ajunge aici: "A fost foarte solicitant acest rol, insa este unul de vis pentru un actor".

 

 

 

 


Pe covorul rosu au mai fost prezenti si Sacha Baron Cohen alaturi de frumaosa sa sotie, Isla Fisher, Helena Bonham Carter, dar si Gillian Anderson, agentul Scully din Dosarele X. Leicester Square a fost plin ochi de spectatori, peste 3000 de fani fiind prezenti la eveniment, iar printre invitatii speciali au fost si actorii din distributia musicalului pus in scena la teatrul West End.

 

Castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Tom Hooper a realizat un musical de zile mari cu o distributie impresionanta. Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo: fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

 


 

 

 

 


 

Mizerabilii se va lansa in Romanie pe 25 ianuarie 2013.


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies