marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard face furori in turneul de promovare al filmului Magic Mike XXL, alaturi de cei mai sexy actori. Tinutele provocatoare pe care le-a purtat sotia lui Johnny Depp  

Amber Heard este una dintre cele mai frumoase si sexy tinere actrite de la Hollywood. Sotia lui Johnny Depp a impresionat pe covorul rosu cu tinute provocatoare la premierele filmului Magic Mike XXL.

Amber Heard face furori in turneul de promovare al filmului Magic Mike XXL, alaturi de cei mai sexy actori. Tinutele provocatoare pe care le-a purtat sotia lui Johnny Depp

Desi era inconjurata de cei mai sexy actori de la Hollywood, ca Channing Tatum sau Joe Manganiello, Amber Heard a reusit sa atraga toate privirile la evenimentele de promovare ale filmului "Magix Mike XXL".

Fie ca purta o rochie albastra mulata si stramta, sau o rochie rosie, vaporoasa, Amber Heard a facut senzatie de fiecare data cand a pasit pe covorul rosu.

 

Ea joaca in Magic Mike XXL, alaturi de Channing Tatum, despre care a spus ca este un tip foarte simpatic. "M-a amuzat cand m-a sunat prima data si era foarte temator. Ma sunase sa ma intrebe daca m-ar deranja o scena in care trebuie sa accept un dans din poala din partea lui. Si i-am zis "stai, eu nu ma dezbrac si nu dansez? Si el a zis "nu". Perfect, atunci ce poate fi rau" a glumit actrita intr-un interviu pentru Vanity Fair.

 

 

Cei mai hot actori se intorc in Magic Mike XXL. Aventurile stripperilor continua intr-un road movie cu multe peripetii...si scene fara perdea. Channing Tatum, Joe Manganiello si Matt Bomer isi reiau rolurile, alaturi de Amber Heard, Elizabeth Banks. Filmul se va lansa pe 17 iulie 2015.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies