marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard revine pe ecrane în primul său rol de la procesul cu Johnny Depp

Actrița a primit șansa de a-și revitaliza cariera cu un contract pentru un film horror.

Amber Heard revine pe ecrane în primul său rol de la procesul cu Johnny Depp
Nu e tocmai ce ne așteptam de la Amber Heard, dar cum studiourile nu s-au mai înghesuit s-o oferteze cu propuneri, după rezultatul proceselor cu Johnny Depp, e bun și un rol într-un film horror, decât nimic – cu atât mai mult cu cât acum îi e datoare fostului soț cu vreo 10 milioane de dolari.
 
Distribuită în producția „In the Fire“, Amber Heard joacă rolul unei apărătoare a Diavolului. În fapt, ea este o femeie medic din anii 1890, care călătorește de la New York tocmai în Columbia, pe o plantație îndepărtată pentru a îngriji un băiețel cu probleme, dar care se demonstrează că are puteri paranormale. Ea începe să trateze copilul, spre revolta preotului din sat, care crede că băiatul este posedat și că prezența lui este cauza tuturor relelor abătute asupra satului.


 
Până și ziua premierei a fost gândită într-o zi cu conotație superstițioasă, anume vineri, pe 13 octombrie.
 
„Filmul este o meditație asupra puterii aproape supranaturale a dragostei spusă prin vocea unei femei independente și cu multă voință la începutul secolului XX“, descrie Amber Heard partitura sa din film. „Mă simt onorată să fac parte din acest proiect și să joc rolul principal în viziunea lui Conor Allyn. Am norocul să joc alături de o distribuție excepțională, la fel de dedicată și de magică precum restul personajelor pe care le joacă.”

 

„In the fire“, produs în Italia și Statele Unite, a fost scris de regizorul filmului, Conor Allyn („No Man's Land“), împreună cu Pascal Borno și Silvio Muraglia și îi are în distribuție și pe Eduardo Noriega și Luca Calvani.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies