marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu doar Charlie Sheen are probleme cu viciile, ci și fiica sa

Așchia nu sare departe de trunchi, dar în cazul lui Sami ar fi fost mai bine să-i urmeze în cariera actoricească, decât în vicii.

Nu doar Charlie Sheen are probleme cu viciile, ci și fiica sa
Fiica cea mare a lui Charlie Sheen, Sami, a dezvăluit recent că și ea are o problemă gravă cu fumatul – din fericire tutun, nu iarbă ca tatăl său! Cu toate acestea, tânăra de 19 ani spune că are această problem de 5 ani încoace, ceea ce înseamnă că fata s-a apucat de fumat la… doar 14 ani!
 
În prezent, Sami realizează cât de nociv este viciul ei, cu atât mai mult cu cât și medicul esthetician la care a apelat pentru un implant mamar i-a spus că, pentru a face această operație, trebuie să renunțe la fumat.
 
„Folosesc țigări electronice de cinci ani, practic sunt dependentă de nicotină de cinci ani. Nu am nicio alternativă, trebuie să renunț în curând. În două luni mă operez și trebuie să nu fi fumat deloc cu o lună înainte“, a mai spus ea, recunoscând că s-a gândit chiar să amâne operația.


 
Trecând peste faptul că și o augmentare de sâni pare cam precoce la vârsta de 19 ani, fata lui Charlie Sheen cu Denise Richards se luptă premature cu o dependență care ar fi trebuit rezolvată până acum pe alte căi – mai ales psihologice. Totuși, având un părinte cu probleme cu drogurile și testat pozitiv cu HIV, e de înțeles de ce fata a ajuns să se refugieze, la rândul ei, într-un alt viciu.
 
Din păcate, lucrurile nu se opresc aici. Anul trecut, Sami Sheen și-a făcut cont pe un site de adulți, iar tatăl său i-a criticat public alegerea. „Are 18 ani acum și locuiește cu mama ei. Asta nu s-a întâmplat sub acoperișul meu. Nu accept asta, dar din păcate nu am avut cum să previn, am rugat-o doar să nu-și sacrifice integritatea“, a spus actorul de 56 de ani.


 

Charlie Sheen, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul „Doi bărbați și jumătate“ și Denise Richards au fost căsătoriți în perioada 2002-2006 și sunt părinții a două fete Sami, în vârstă de 19 ani și Lola, de 18. Totodată, Denise a adoptat o fetiță pe nume Eloise, în vârstă de 12 ani.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies