marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Costner și fosta soție au ajuns la un acord de divorț

Deși detaliile acordului nu au fost făcute publice, se crede că Christine Baumgartner a reușit să obțină condiții mai bune decât cele specificate în contractul prenupțial.

Kevin Costner și fosta soție au ajuns la un acord de divorț
Kevin Costner se află într-o luptă juridică acerbă cu fosta sa soție, Christine Baumgartner, de când aceasta a cerut să pună capăt mariajului lor de 18 ani, în luna mai a anului trecut. În cele din urmă, se pare că fostul cuplu a reușit să ajungă la un acord.
 
Deși detaliile nu au fost încă făcute publice, surse apropiate fostului cuplu susțin că Christine Baumgartner va primi beneficii mai bune decât cele stipulate în acordul prenupțial.
 
Anterior, judecătorul a avertizat că acordul prenupțial va fi pus în aplicare, iar dacă designerul de genți ar fi contestat termenii, ar fi trebuit să-i plătească actorului peste 1 milion de dolari, pe lângă onorariile avocaților, dar în cele din urmă a decis să accepte termenii.
 
În luna mai a anului trecut, un judecător a acceptat suma propusă de Kevin Costner pentru pensia alimentară pentru copiii săi, Cayden, 16 ani, Hayes, 15 ani, și Grace, 13 ani, cu o plată lunară de peste 63.000 de dolari, cu mult sub cei 175.000 de dolari pe care îi cerea Christine. Ulterior, el și-a redus cererea la 161.592 de dolari pe lună și a argumentat că traiul de lux este în "ADN-ul" adolescenților, aceștia fiind obișnuiți să se bucure de vacanțe fastuoase cu tatăl lor și să călătorească cu avioane private.
 
În urma victoriei sale în litigiul privind pensia alimentară, Kevin Costner a recunoscut că lunga bătălie în instanță a fost „oribilă“. Actorul insistă că încă ține foarte mult la Christine și recunoaște că ultimele luni și-au pus amprenta, deși a făcut mai multe glume pe această temă în timpul procesului. „Este greu, bineînțeles. Vorbim despre cineva pe care vreau să o iubesc. Pur și simplu nu pot“, a recunoscut el pentru „Access Hollywood“.
 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies