marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Horror Story: motivul pentru care a fost numit cel mai ciudat si depravat serial din America

Nu putine posturi TV ar fi avut curajul sa transmita unul dintre cele mai ciudate si bolnave seriale difuzate vreodata in SUA. Intr-un sondaj realizat de revista Entertainement Weekly - American Horror Story a fost declarat cel mai terifiant serial de groaza realizat vreodata de americani.

American Horror Story: motivul pentru care a fost numit cel mai ciudat si depravat serial din America

Violenta, sadism, scene de sex bolnave - cam asa arata unul dintre cele mai ciudate si infricosatoare seriale din istorie - cel putin asa l-au votat americanii.

La 21 de ani de la Twin Peaks - serialul considerat revolutionar din punct de vedere artistic si tehnic pentru televiziunea din acea perioada, o noua serie horror face valuri in audientele de peste ocean. Ajuns deja la al patrulea episod - American Horror Story este creat de Ryan Murphy (cunoscut pentru seriale ca Glee si Nip/Tuck) si Brad Falchuk (produs de 20th Century Fox Television) si a fost comparat cu celebrul Twin Peaks.


Serialul difuzat de FX si lansat pe 5 octombrie a avut parte de o promovare excelenta si a atras atentia inca din vara cu o serie de postere si imagini socante si controversate.

Filmul ii are in rolurile principale pe Dylan McDermott, Connie Britton si Jessica Lange si spune povestea unui cuplu Ben si Vivian Harmon care se muta impreuna cu Violet, fiica lor adolescenta, intr-un fel de suburbie a Los Angeles-ului intr-o casa ai caror proprietari gay au murit in circumstante misterioase si ciudate. Aici incep sa fie bantuiti.

Parerile criticilor au variat: unii l-au numit cea mai depravata scuza pentru un show televizat, iar altii l-au catalogat drept un show indraznet, magnific prin orginalitate si excentricitate. Serialul a fost notat cu 7.8 de fani pe celebrul site www.metacritic.com.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies