marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru unul dintre cele mai asteptate filme horror din 2012: The Cabin in the Woods

"You think you know the story". Mult asteptatul horror SF The Cabin in the Woods care se afla in productie de aproape 3 ani si a fost amanat in repetate randuri si-a lansat in sfarsit primul trailer.

Trailer pentru unul dintre cele mai asteptate filme horror din 2012: The Cabin in the Woods

Regizat de omul care a scris Cloverfield, Drew Goddard si cu un scenariu semnat de Joss Whedon creatorul celebrului The Avengers, The Cabin in the Woods  promite sa fie un horror de zile mari. 

Pelicula are un buget de 30 de milioane de dolari iar din distributie fac parte - Chris Hemsworth, Richard Jenkins, Bradley Whitford,  Amy Acker.

Nu ai mai vazut asa ceva pana acum este tagline-ul care promoveaza pelicula ce va ajunge in cinematografe pe 13 aprilie 2012.

Un grup de tineri este ademenit de niste indivizi misteriosi intr-o cabana aparent idilica situata intr-o padure. Creaturi ciudate, accidente periculoase, atacuri neprevazute - tinerii incep sa fie "pedepsiti" in timp ce sunt monitorizati cu ajutorul unor camere.  Cam asta lasa de inteles trailerul care pare sa nu-i fi dezamagit pe fani. 


Cloverfield, ultimul film creat de Drew Goddard care a colaborat si pentru acest scenariu a facut incasari globale de 170 de milioane de dolari in 2008.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies