marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Hustle, cel mai bun film desemnat de Sindicatul Actorilor Americani: ce sanse are sa ia Oscarul pentru Best Picture. Vezi cele mai frumoase imagini de la gala

American Hustle a obtinut cel mai important trofeu la cea de-a 20-a gala a premiilor decernate de Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild/ SAG), unde s-a impus la categoria "cea mai buna distributie".

American Hustle, cel mai bun film desemnat de Sindicatul Actorilor Americani: ce sanse are sa ia Oscarul pentru Best Picture. Vezi cele mai frumoase imagini de la gala

 

GALERIE FOTO Cele mai spectaculoase aparitii de la SAG Awards


Thrillerul politic American Hustle, in regia lui David O. Russell, se concentreaza pe un complicat caz de coruptie din anii '70, cu ramificatii in Congresul American. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei au fost pusi sub acuzare. Filmul ii are in distributie pe Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner si Jennifer Lawrence.

 

 

 

 

 

Trofeul pentru cea mai buna distributie acordat de Sindicatul Actorilor Americani este echivalentul premiului Oscar pentru cel mai bun film acordat de Academia Americana. La aceasta categorie au mai fost nominalizate productiile "12 Years a Slave", "August: Osage County", "Dallas Buyers Club" si "The Butler".

 

 

 

La gala care a avut loc sambata seara, la Los Angeles, Cate Blanchett a fost desemnata cea mai buna actrita, gratie prestatiei sale din "Blue Jasmine" de Woody Allen, in timp ce Matthew McConaughey s-a impus la categoria "cel mai bun actor", cu rolul din "Dallas Buyers Club".



 

Jared Leto, partener al lui Matthew McConaughey in "Dallas Buyers Club", a obtinut trofeul SAG pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar. Lupita Nyong'o a castigat primul ei premiu SAG (pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar), datorita prestatiei din filmul "12 Years a Slave".

 

La gala premiilor SAG au fost acordate si trofee pentru productiile de televiziune. Astfel, premiul la categoria "cea mai buna distributie intr-un serial-drama" a fost castigat de productia "Breaking Bad", in timp ce "Modern Family" s-a impus la categoria "cea mai buna distributie intr-un serial-comedie".



 

Michael Douglas a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un film sau miniserie TV pentru rolul din "Behind the Candelabra", iar Helen Mirren s-a impus la categoria feminina similara cu rolul din "Phil Spector".

 

Bryan Cranston a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un serial dramatic, pentru rolul din "Breaking Bad", iar Maggie Smith s-a impus la categoria similara feminina gratie rolului pe care l-a interpretat in serialul "Downton Abbey".

 

La serialele de comedie, actorii premiati au fost Ty Burrell, care a primit acest premiu pentru rolul din "Modern Family", si Julia Louis-Dreyfus, care a primit distinctia la sectiunea feminina similara pentru rolul din "Veep".



 

SAG Awards este una dintre cele mai urmarite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood, care culmineaza cu ceremonia Oscar, in luna martie, intrucat actorii alcatuiesc una dintre cele mai mari categorii din randul membrilor cu drept de vot din cadrul Academiei de film americane.

 

Sindicatul Actorilor Americani este format din aproximativ 165.000 de artisti de film si televiziune. 


sursa: Mediafax
Sursa foto: Getty

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies