marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur: editia din 2014 a avut cea mai buna audienta din ultimii zece ani

Aproape 21 de milioane de persoane au urmarit cea de-a 71-a gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la televiziunea americana - cea mai buna audienta obtinuta de acest eveniment in ultimii zece ani -, potrivit cifrelor oficiale furnizate de cabinetul Nielsen.

Globurile de Aur: editia din 2014 a avut cea mai buna audienta din ultimii zece ani

"Gala de ieri (duminica sear-, n.r.) a functionat inca o data pentru ca cele doua prezentatoare stiu cum se faca televiziune", a scris criticul TV al revistei Time.


Organizatorii celei de-a 71-a gale a Globurilor de Aur au recompensat filmul "Jaf in stil american/ American Hustle", de David O. Russell, cu trei trofee - "cel mai bun film-comedie/musical", "cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie/ musical (Amy Adams) si "cea mai buna actrita in rol secundar intr-un lungmetraj" (Jennifer Lawrence).


Drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a slave", regizata de Steve McQueen, a primit Globul de Aur la categoria "cel mai bun film-drama", iar Leonardo DiCaprio ("Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street"), Cate Blanchett ("Blue Jasmine"), Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club") si Jared Leto ("Dallas Buyers Club") au castigat celelalte trofee pentru interpretare.

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies