marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Hustle: filmarile pentru noua pelicula a lui Christian Bale au fost oprite din cauza evenimentelor tragice din Boston

Filmarile pentru American Hustle, noul proiect al regizorului David O.Russell au fost oprite, din cauza evenimentelor tragice din Boston, ce au avut loc in urma cu cateva zile.

American Hustle: filmarile pentru noua pelicula a lui Christian Bale au fost oprite din cauza evenimentelor tragice din Boston

Filmul, care pana acum avea titlul provizoriu Abscam Project, ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Christian Bale si Amy Adams. Platoruile erau localizate la cativa kilometri de Boston, iar luni, cand au avut loc atentatele cu bomba, filmarile erau in plina desfasirare.

American Hustle este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.

 

In American Hustler, Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Din distributie face parte si frumoasa, Jennifer Lawrence, care va juca rolul nevestei lui Christian Bale.
 

 


In anul 1978, mai multi agenti ai Biroului Federal de Investigatii au pozat succesiv in seicul fictiv Kraim Abdul Rahman si s-au intalnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, inregistrand pe casete video momentele in care dadeau mita in schimbul obtinerii unor asa-zise favoruri politice. Operatiunea secreta “Abscam” (o prescurtare de la Abdul scam) a fost perfectata din umbra de eminenta cenusie Melvin Weinberg, un condamnat la inchisoare pe care agentul Jimmy Boyle l-a constrans sa colaboreze cu FBI-ul la acest caz.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies