marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Hustle, filmul perfect cu Jennifer Lawrence si Christian Bale: cum au reactionat fanii dupa ce au vazut productia, de ce il numesc genial si captivant

Considerat unul dintre filmele cu sanse reale pentru a intra in cursa pentru Oscaruri, American Hustle se bucura si de aprecierea criticilor.

American Hustle, filmul perfect cu Jennifer Lawrence si Christian Bale: cum au reactionat fanii dupa ce au vazut productia, de ce il numesc genial si captivant

Cu un scor de 95% obtinut pe rottentomatoes.com si un procentaj de 98% al persoanelor care isi doresc sa vada filmul, American Hustle a avut parte de recenzii pozitive, thrillerul politic fiind deja desemnat cel mai bun film al anului 2013 de reprezentantii New York Film Critics Circle.

 

"Aducand in prim plan mediul din anii '70, cu femeile dornice sa fie sexy si barbatii care iubesc banii, American Hustle este cea mai atrenanta comedie din ultimii ani", au scris cei de la Time Magazine, in timp ce film.com noteaza ca: "Filmul lui Russell se evidentiaza prin calitatea personajelor si a actorilor, insa are un minuns in ceea ce priveste povestea".

 

 

 

Si cei de la Variety lauda distributia productiei si inteligenta de care a dat dovada David O.Russell in acest sens: "O alegere inspirata a lui Russell in ceea ce priveste distributia care straluceste in felul amuzant in care este prezentat cazul Abscam".

 

"O explozie infectioasa de funky jazz, jucata de o distributie de exceptie si un regizor de top", a punctat Hollywood Reporter.

 

 

 

„American Hustle” este un thriller politic dupa un scenariu de Eric Singer, care se concentreaza pe un caz complicat de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. 


Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies