marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Americanii se pregatesc pentru Comic-Con 2014: ce surprize vor avea fanii dar si cine sunt marii absenti

La finalul lunii, intre 24 si 27 iulie, americanii se pregatesc pentru unul dintre cele mai mari evenimente, editia din 2014 a Comic-Con. La conventie, confomr traditiei, vor veni staruri de cinema, vor fi prezentate proiecte science-fiction, fantasy, dar si proiecte cinematografice intens asteptate de fani. Insa, editia din acest an s-ar putea sa aduca si surprize mai putin placute, din cauza absentelor notabile.

Americanii se pregatesc pentru Comic-Con 2014: ce surprize vor avea fanii dar si cine sunt marii absenti


Comic-Con a reprezentat mereu un eveniment important pentru marile studiouri de la Hollywood, care au profitat de conventie pentru a-si lansa si promova cele mai in voga proiecte. Imagini in premiera, staruri mondiale si multa publicitate, cam acestea au fost atuurile. Iron Man, Gravity sau Django Unchained sunt cateva dintre filmele a caror popularitate a crescut considerabil inainte de lansare prin promovarea la Comic-Con. Dar in acelasi timp, poate fi un risc greu de asumat pentru studiouri si productiile care lanseaza abia la 6 luni dupa acest eveniment.

In acest an, vor fi la panel-uri proiecte diverse, interesante si cu potential, de la noile filme ale lui Daniel Radcliffe sau Channing Tatum. Inca mai exista panel-uri unde nu se stie ce filme vor fi prezentate si pot aparea surprize. Insa, vor fi cateva surprize majore neplacute prin lipsa unor jucatori importanti de pe piata.Cei de la HitFix au facut o analiza bazata pe programul anuntat al evenimentului si din pacate, vor fi lipse majore.


Echipa The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 nu va fi prezenta

Fanii nu vor avea ocazia inca o data sa isi vada eroii lor preferati promovand urmatorul film din franciza Hunger Games, Mockingjay, ce se va lansa in toamna acestui an. Cei de la Liongate au decis sa nu ii aduca pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson sau Liam Hesmsworth. Probabil ca Jennifer Lawrence a fost serioasa cand a zis ca vrea sa ia o pauza, iar cei doi actori sunt ocupati acum cu alte proiecte. Fanii pot spera totusi ca la anul sa vina indragitii actori, mai ales ca va marca finalul seriei. In 2015 urmeaza sa fie lansat Mockingjay Part 2.


 

 

Cele mai asteptate filme, evenimente, actori

 

Editia din acest an va debuta cu panelul celor de la Warner Bros. pentru The Hobbit: The Battle of Five Armies. Regizorul Peter Jackson va fi prezent pentru a vorbi despre capitolul care incheie una dintre cele mai scumpe trilogii create vreodata si va lansa in premiera si noi imagini. Sambata, fanii vor avea ocazia sa afle mai multe despre proiectul "Gotham", unul dintre cele mai asteptate seriale, ce va arata originile orasului in care traieste Batman. Ben McKenzie va fi eroul, comisarul Gordon, iar personaje centrale vor mai fi Catwoman sau The Penguin. Exista sanse mari ca Marvel sa le ofere surprize de proportii fanilor si sa arate scurte imagini de la filmarile pentru The Avengers: Age of Ultron. Regizorul George Miller va fi prezent pentru a promova Mad Max:Fury Road, fratii Wachowski vor promova Jupiter Ascending, asa ca editia din acest an se anunta bogata si ocupata, chiar si in lipsa unor nume si proiecte mari.



Daniel Radcliffe va prezenta Horns si nu Frankenstein

Daniel Radcliffe are un an plin, cu filme interesante si bizare. La finalul lunii octombrie va lansa in Marea Britanie filmul Horns, un horror inspaimantator in care acesta eroul principal se trezeste cu coarne, dupa o noapte de betie. Insa, Horns este un proiect mult mai micut fata de "Frankenstein", noua ecranizare cu celebrul monstru in centrul atentiei. In noul "Frankenstein", eroul principal, doctorul Frankenstein este jucat de James McAvoy, in timp ce Daniel Radcliffe ar urma sa-l joace pe Igor, cel care devine terifiantul monstru. Acest proiect se va lansa abia in octombrie 2015, ceea ce inseamna e foarte probabil ca actorul britanic sa fie prezent in vara anului urmator la Comic-Con, pentru acest film.

Dreamworks Animation sunt prezenti din  nou la Comic-Con. Pixar, marele absent

Cei de la Dreamworks Animation se reintorc la San Diego, de aceasta data cu inca doua animatii asteptate cu mare drag. Penguins of Madagascar, spin-off cu personajele dragute din seria Madagascar, a asigurat prezenta lui Benedict Cumberbatch, care va juca un rol inedit in film. A doua animatie este Home. Insa, unul dintre marii absenti este studioul Pixar, care obisnuia sa fie printre "Vedetele" de la Comic-Con. Cei de la Pixar nu au mai venit la Comic-Con din 2009, cand lansau Toy Story 3.

 


Jurrasic World nu va fi prezentat la Comic-Con. 20th Century Fox revine in forta


Daca anul trecut Godzilla primea laude si reactii foarte bune din partea fanilor dupa ce au vazut primele imagini la Comic-Con, ceea ce a insemnat un real succes pentru Warner Bros, Universal nu aplica aceeasi tactica pentru Jurassic World. Dupa ce au avut reactii slabe anul trecut, cand aratau imagini din Riddick, film ce a dezamagit o parte dintre fani, cei de la Universal isi iau masuri de precautie si au decis sa nu faca nici un fel de conferinta sau eveniment pentru Jurassic Wolrd, noul film ce continua seria creata de Steven Spielberg in anii '90. Filmul se afla in productie si va fi lansat in vara anului 2015, dar inainte de editia viitoare a Comic-Con.

In schimb, cei de la 20th Century Fox sunt la fel de prezenti ca in ultimii ani, cand au adus aici imagini in premiera din filme populare ca Prometheus, X-men:Days of Future Past, Avatar. Anul trecut, panelul de la X-men a fost printre cele mai populare si a reunit una dintre cele mai bune si mari distributii. Anul acesta studioul vine cu 5 filme noi si asteptate cu multa nerabdare de catre public. "Hitman: Agent 47," "The Maze Runner,"  "Book of Life" al lui Guillermo Del Toro sunt doar cateva dintre titluri.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies