marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Gotham, unul dintre cele mai asteptate seriale ale anului: cum arata orasul lui Bruce Wayne inainte ca el sa devina Batman

S-a lansat primul trailer pentru serialul "Gotham" al celor de la Fox. Serialul va fi un prequel la Batman si urmareste cum au luat nastere raufactorii din Gotham.

Trailer pentru Gotham, unul dintre cele mai asteptate seriale ale anului: cum arata orasul lui Bruce Wayne inainte ca el sa devina Batman

Starul serialului este Ben Mckenzie, cunoscut publicului din serialul de succes, The O.C. (Rebel in California). La un deceniu de cand a devenit celebru, actorul s-a maturizat iar in "Gotham" fanii il vor vedea intr-un rol memorabil: comisarul Gordon. Comisarul Gordon a aparut si in seria The Dark Knight a lui Christopher Nolan, interpretat de Gary Oldman.
 

 

 


Trailerul de 2 minute i-a extaziat pe fani, iar revista Entertainment Weekly scrie ca acesta este cel mai asteptat serial nou din aceasta toamna. Fanii l-au decris ca fiind epic, genial si foarte tare. Fanii au ocazia sa vada cum arata Gotham, peisajele sumbre, dar si ce s-a intamplat cu parintii lui Bruce Wayne, care in serial, este copil.
 

 

 


Actiunea se va centra pe eroii negativi care populeaza orasul Gotham. Printre personaje se numara tanarul Bruce Wayne (David Mazouz), Penguin (Robin Lord Taylor), Riddler (Cory Michael Smith)si Catwoman (Camren Bicondova). Drama va prezenta povestea lui Gordon si lupta sa cu infractorii orasului.

 

Episodul pilot a fost scris de  Bruno Heller (The Mentalist) si regizat de Danny Cannon (CSI, Nikita).  Data oficial de lansare nu a fost inca stabilita, insa este sigur ca serialul produse de  Warner Bros Television se va lansa in aceasta toamna.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies