marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, superba in Berlin: eroina Hollywood-ului a implinit 38 de ani, cele mai frumoase momente din viata ei in imagini

Angelina Jolie si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de Brad Pitt. Acrita, care a implinit 38 de ani marti, a venit pe covorul rosu la premiera din Germania a noului film in care apare partenerului ei de viata, Brad Pitt, thrillerul SF "World War Z".

Angelina Jolie, superba in Berlin: eroina Hollywood-ului a implinit 38 de ani, cele mai frumoase momente din viata ei in imagini


GALERIE FOTO Cele mai frumoase momente din viata Angelinei Jolie

 

 

Actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu la premiera "World War Z" intr-o rochie alba, fara bretele, semnata de Ralph & Russo si s-a distrat de minune cu Brad Pitt. Mai frumoasa ca niciodata, Angelina a zambit tot timpul, a stat aproape de Brad Pitt si a semnat autografe.

 

Duminica, actrita a avut prima aparitie in public de cand a anuntat oficial ca a suferit o operatie de dubla mastectomie pentru a fi sigura ca nu se imbolnaveste de cancer. Acum, vedeta continua aparitiile in public si pare mai sanatoasa ca niciodata.

 

 

 

 

 

 

 

La premiera din Londra, actrita a fost incurajata de fani, dar si coplesita de emotii dupa ce a vazut cat de mult o iubesc fanii. "Sunt aici pentru Brad. Sunt mandra de el" a declarat Angelina care a primit de la fani la premiera jucarii de plus si mesaje de felicitare pentru decizia luata. Fanii au venit cu pancarde imense pe care scriau "Angelina, te iubim, esti eroina noastra". Actrita a declarat ca a fost profund emotionanta de primirea pe care i-au facut-o fanii.

 

 

 

 

Pe 14 mai, actrita a dezvaluit ca este purtatoarea unei gene defectuoase BRCA1 care ii mareste riscul de a face cancer mamar si ovarian si din aceasta cauza a recurs la operatie de dubla mastectomie.

 

 

Mama Angelinei Jolie a murit la varsta de 56 de ani, fiind rapusa de cumplita maladie. "Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani si a murit la 56 de ani. A rezistat destul ca sa isi cunoasca primul nepot si sa il tina in brate. Dar restul copiilor mei nu vor avea sansa de a o cunoaste si de a afla ce fiinta plina de gratie era", si-a inceput actrita editorialul emotionant din The New York Times.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies