marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, cea mai bine platita actrita din lume: vezi topul alcatuit de revista Forbes

Angelina Jolie, care va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in filmul "Maleficent", este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri estimate de circa 33 milioane de dolari, obtinute in ultimul an, potrivit unui top alcatuit de revista Forbes.

Angelina Jolie, cea mai bine platita actrita din lume: vezi topul alcatuit de revista Forbes

"Hollywoodul nu s-a indepartat de Angelina Jolie. Ea este inca una dintre putinele actrite care pot sa ceara un onorariu de peste 15 milioane de dolari pentru un anumit film - asa cum s-a intamplat in cazul productiei Disney, care transpune povestea clasica «Frumoasa din padurea adormita» in filmul «Maleficent»", a declarat Dorothy Pomerantz, jurnalist al forbes.com. Interesant este insa, ca Jolie n-a mai aparut de 2 ani pe marile ecrane, atunci cand juca in The Tourist, alaturi de Johnny Depp, insa in ultimul an a incasat onorariul pentru Malifcient.

 

 


Actrita americana, in varsta de 38 de ani, a tinut prima pagina a ziarelor din lumea intreaga in urma cu cateva luni, anuntand ca a suportat in februarie o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu o gena care prezinta un risc foarte mare de cancer mamar si ovarian.
Angelina Jolie, care are trei copii biologici si trei adoptati cu logodnicul ei, actorul Brad Pitt, a ocupat locul al treilea in topul Forbes din 2012.

 


In acest an, pe locul al doilea in clasamentul Forbes se afla Jennifer Lawrence, recompensata in 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, care a obtinut venituri de 26 milioane de dolari in ultimul an.

 

Kristen Stewart, actrita principala din franciza cinematografica "Amurg/ Twilight", a pierdut pozitia de lider pe care o ocupa in acest clasament, in 2012, si a coborat pe locul al treilea, cu venituri de 22 milioane de dolari.
 

 

Jennifer Aniston, al carei nou film, "We're the Millers", va fi lansat in Statele Unite weekendul viitor, ocupa locul al patrulea, cu venituri de 20 milioane de dolari.

 

 



Emma Stone,
care a jucat in filmul "The Amazing Spider-Man", alaturi de iubitul ei din viata reala, actorul Andrew Garfield, se afla pe locul al cincilea, cu venituri de 16 milioane de dolari.
 

 

 

Topul 10 al celor mai bine platite actrite de la Hollywood este completat de actritele Charlize Theron (15 milioane dolari), Sandra Bullock (14 milioane dolari), Natalie Portman (14 milioane dolari), Mila Kunis (11 milioane dolari) si Julia Roberts (11 milioane dolari).

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto


Modifică setările cookies