marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie cu "catusa" la mana la Festivalul de film de la Toronto. Vezi galerie foto

Ploaie de vedete la cea de-a 36-a editie a Festivalului de Film de la Toronto, considerata un preview pentru Oscarurile din 2012.

Angelina Jolie cu catusa la mana la Festivalul de film de la Toronto. Vezi galerie foto

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Frumoasa Angelina Jolie a furat showul in prima zi a evenimentului deschis, cu documentarul From the Sky Down, consacrat trupei irlandeze U2. Brad Pitt si George Clooney au fost primele vedete de talie care si-au promovat filmele.


Angelina a purtat o rochie neagra superba, insa ca de obicei au existat si critici: "este mult prea slaba" au lovit imediat tabloidele care s-au legat si de geanta aurie atasata de mana actritei de 36 de ani cu o bratara in forma de catusa.

Brad Pitt alaturi de Angelina Jolie si-a prezentat drama Moneyball, inspirata de povestea reala a lui Billy Beane, managerul clubului Oakland Athletics si incercarea acestuia de a crea o echipa competitiva, in ciuda situatiei financiare nefavorabile in care se afla. Beane a revolutionat modul de conducere a unui club spotiv in SUA. Este regizat de Bennett Miller, iar din distributie fac parte: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill si Philip Seymour Hoffman. Filmul ajunge in Romania pe 04 noiembrie 2011. 



 

"Nu este o poveste conventionala si vorbeste despre cum tratam valorile, succesul, esecul. Sunt innebunit dupa povestile in care eroii sunt subestimati. M-a convins pentru ca este despre viata unor tipi care au castigat intr-un joc nedrept" a declarat Brad Pitt.

George Clooney a fost si el prezent in deschiderea balului cu o alta drama The Ides of march - ce vorbeste despre "compromisurile din politica". Pelicula, ce il are in centru pe tanarul consilier de campanie al lui Morris, interpretat de Ryan Gosling, este un thriller politic despre jocurile murdare dintr-o campanie pentru alegeri prezidentiale. E al patrulea film regizat de Clooney si ii are in distributie pe Ryan Gosling, Paul Giamatti, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman si George Clooney.

In cadrul Festivalului de la Toronto vor fi rulate peste 330 de filme.

 

Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies