marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie: "Am avut noroc ca nu am murit". De ce se considera norocoasa una din cele mai controversate actrite de la Hollywood

Angelina Jolie a declarat intr-un interviu ca se considera norocoasa pentru faptul ca este inca in viata, dupa toate lucrurile "teribile" pe care le-a facut in tinerete, si a recunoscut ca este inca "o fata rea", insa isi pastreaza aceasta parte intunecata pentru partenerul ei de viata, Brad Pitt.

Angelina Jolie: Am avut noroc ca nu am murit . De ce se considera norocoasa una din cele mai controversate actrite de la Hollywood

"Am trecut prin momente intunecate, oribile, dar am supravietuit. Nu am murit in tinerete", a declarat actrita americana in varsta de 36 de ani, in acest interviu acordat la Budapesta postului de televiziune CBS.

"Am avut mult noroc. Au existat multe persoane, artisti, care nu au supravietuit anumitor lucruri. Oamenii au dreptate sa creada ca am experimentat cele mai rele lucruri si cele mai periculoase si ca, din aceste motive, nu ar fi trebuit sa mai fiu inca in viata", a adaugat Jolie in acest interviu, ce va fi difuzat integral, duminica, in emisiunea "60 Minutes".

Angelina Jolie
, care are de mai multi ani o relatie reusita cu partenerul ei de viata, actorul Brad Pitt, obisnuia sa poarte in tinerete, la gat, o fiola ce continea cateva picaturi de sange ale fostului ei sot, Billy Bon Thornton. A existat si o perioada in care tatal ei, actorul Jon Voight, a renegat-o in mod public, declarand in presa ca fiica lui are nevoie de ajutor medical specializat.

Actrita americana, care este in prezent mama a sase copii - trei biologici si trei adoptati -, a recunoscut ca "s-a jucat cu focul" in anii tineretii.

In acest interviu inregistrat la Budapesta, unde filmeaza cateva scene pentru filmul ei "In the Land of Blood and Honey", actrita a precizat insa ca, in ciuda faptului ca are sase copii si o relatie reusita cu partenerul ei de viata, continua sa traiasca periculos.

"Inca sunt o fata rea. Aceasta parte intunecata continua sa existe in mine. Dar acum reusesc sa o controlez si o pastrez pentru Brad. Sau pentru aventurile noastre", a adaugat Jolie.

Angelina Jolie
a devenit intre timp ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) si calatoreste adeseori in lumea intreaga pentru a vizita taberele de refugiati din zonele in care au loc conflicte.


Actrita americana a vizitat peste 40 de tabere de refugiati din Irak, Afganistan, Pakistan si Sudan, de cand a devenit ambasador al bunavointei pentru ONU, in 2001.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie
si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies