marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie si cel mai important an din cariera: actrita dezvaluie de ce a refuzat sa regizeze Fifty Shades of Grey si de ce nu s-a temut sa joace unul dintre cele mai infioratoare personaje Disney

Timp de un an de zile, Hollywood-ul a alimentat zvonul cum ca Angelina Jolie ar fi interesata de adaptarea romanului erotic Fifty Shades of Grey. Recent, actrita a vorbit pentru prima data despre acest proiect si motivele pentru care l-a refuzat, dar si despre marile ei filme din acest an.

Angelina Jolie si cel mai important an din cariera: actrita dezvaluie de ce a refuzat sa regizeze Fifty Shades of Grey si de ce nu s-a temut sa joace unul dintre cele mai infioratoare personaje Disney


Angelina Jolie se intoarce in spatele camerelor de filmat cu productia Unbroken, inspirata din fapte reale si cu o poveste emotionanta. Noul ei film se va lansa anul acesta, chiar de Craciun, iar cei mai optimisti se intreaba chiar daca nu cumva are sanse la Oscar in sezonul viitor.

 


"Dupa ce am facut In The Land of Blood and Honey, mi-am zis ca daca voi mai regiza vreodata, va trebui sa fie o poveste cu totul deosebita. Sunt curioasa si abia astept sa vad ce a reusit Sam Taylor-Johnson sa faca din Fifty Shades of Grey. Cred ca atunci cand vine vorba de regie, iti pui intrebarea ce povesti esti capabil sa aduci pe ecrane..Eu ma pricep la alt gen de film" a spus actrita pentru Entertainment Weekly.


 

Ambele productii regizate de actrita sunt drame puternice si inspirate din fapte reale. "Filmele pe care am ales sa le regizez sunt niste povesti adevarate cu totul deosebite. Asa ca trebuie sa fiu grijulie, desi cred ca ar fi distractiv sa regizez si un proiect unde sa imi pot permite sa fiu indrazneata." a mai spus Jolie.


In acelasi interviu, Jolie a vorbit si despre cel mai mare film ai ei, Maleficent, mega productie Disney, in care joaca rolul eroinei negative. Cinefilii o considera perfecta pentru rol, insa Jolie spune ca nu o deranjeaza sa fie asociata cu un personaj negativ. "Este amuzant cand lumea iti spune ca te potrivesti cu un erou negativ. Dar Maleficent mi-a placut inca de cand eram mica. Eram inspaimantata de ea si imi atragea atentia. Are ceva intunecat in ea... Si mi s-a parut o provocare: cum reusesti sa starnesti simpatie pentru un personaj care arunca un blestem asupra unui copil? "

 


Vedeta de 38 de ani a spus ca a reusit sa isi inspaimante copiii cu aparitia din Maleficent. "La inceput, cand au auzit ce personaj voi juca mi-au zis ca e inspaimantatoare, insa i-am luat deoparte si le-am spus in secret povestea filmului. Reactiile erau diferite, a doua zi Shiloh apara personajul intr-o discutie cu alti copii. Pana la urma, aceasta poveste reflecta lupta de a nu-ti pierde umanitatea si ceea ce ne distruge, lasandu-ne sa cadem prada raului".


In Maleficent, Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning).


Filmul se va lansa incepand cu 30 mai 2014.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies