marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie, dezvaluiri emotionante despre noul film in care joaca alaturi de sotul ei: "Prietenii m-au avertizat ca va fi riscant sa lucrez cu Brad Pitt"

Au trecut 10 ani de cand Brad Pitt si Angelina Jolie jucau impreuna, ca asasini, in "Mr. and Mrs. Smith". Filmul a devenit foarte popular si a aprins scanteia intre cei doi, devenind poate cel mai popular cuplu din lume. Dupa un deceniu, cei doi vor juca impreuna din nou, in "By The Sea", film ce poarta semnatura regizorala a Angelinei Jolie.

Angelina Jolie, dezvaluiri emotionante despre noul film in care joaca alaturi de sotul ei: Prietenii m-au avertizat ca va fi riscant sa lucrez cu Brad Pitt

Aflata in turneul de promovare al noului ei film, "Unbroken", vedeta a vorbit despre provocarile pe care le-au intampinat ea si Brad Pitt la filmarile "By The Sea", primul film care ii reuneste pe cei doi pe marile ecrane.

 



 

"Nu am aparut impreuna pe marile ecrane de un deceniu. Am decis sa o facem din nou, intr-un film mai mic, de familie, o drama despre familie, despre un mariaj esuat." a spus actrita de 39 de ani intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii Today. Dupa ce realizatorul a comentat ca e putin riscant ce au decis cei doi, actrita a comentat: "Mai multi prieteni de-ai nostri ne-au spus aproape ca este o idee proasta si daca suntem siguri ca trebuie sa facem asta".

 

Zilele trecute, presa tabloida a speculat o posibila cearta intre ei doi, dupa ce au aparut in presa imagini cu ei doi, la balconul unui hotel din Sydney, in timp ce pareau ca se cearta si fumau tigari. Inca nu se stie daca repetau pentru film sau era o cearta conjugala reala. "A fost incomod, dar am terminat deja filmarile, am trecut peste si cred ca ne revenim acum. A fost un material greu, pentru orice actor ar fi fost o opera dramatica dificila" a spus Jolie, asigurandu-i pe fani ca nu exista nicio problema intre ea si Brad Pitt.

 

"By The Sea" este o drama cu actiunea plasat in anii '70 si se centreaza pe Vanessa, o fost dansatoare si sotul ei, Roland, un scriitor american, in timp ce calatoresc impreuna. Cuplul pare sa se indeparteze din ce in ce mai mult, dar, cand ajung intr-un loc exotic, la tarmul marii, cei doi incearca sa se apropie si sa isi impartaseasca trairile, emotiile si nemultumirile. Angelina Jolie a avut cuvinte de lauda despre colaborara cu Brad Pitt: "Eu si sotul meu suntem buni prieteni, ne iubim mult si ne sprijinim unul pe celalalt".

 

"By The Sea" este produs de studiourile Universal si se va lansa in 2015.

 

 

Sursa foto: Getty


 


Galerie foto


Modifică setările cookies