marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway a plans cand si-a luat adio de la Catwoman. Actrita a dezvaluit cat de mult a slabit si de ce a fost o tortura rolul din Mizerabilii

Anne Hathaway a dat dovada de un curaj extraordinar pentru rolul lui Fantine din Mizerabilii, unul dintre cele mai discutate si apreciate filme din acest an. Actrita a dezvaluit pentru revista Glamour sacrifciile pentru acest rol, cat de mult a slabit si ce provocari i-a adus filmul regizat de Tom Hooper.

Anne Hathaway a plans cand si-a luat adio de la Catwoman. Actrita a dezvaluit cat de mult a slabit si de ce a fost o tortura rolul din Mizerabilii

 

Anne Hathway este una dintre cele mai cautate si apreciate actrite ale momentului. Dupa ce in aceasta vara a jucat in blockbusterul The Dark Knight Rises, alaturi de Christian Bale, Morgan Freeman, Tom Hardy, Marion Cotillard, Michael Caine, Anne ii va impresiona pe fanii ei in Mizerabilii, o super productie cu sanse la Oscar in 2013, sunt de parere criticii americani.


Insa, Anne recunoaste ca inca nu e obisnuita cu imaginea de star: "Sunt in continuare stresata de cum arat, sunt prea slaba? Sunt indeajuns de slaba? Arat in forma? Credeam ca pana acum ma voi obisnui cu asta, insa mi-e rusine ca ma streseaza atat mult acest subiect. Pentru Mizerabilii am slabit aproape 12 kilograme, a fost crunt. Sa joci rolul unei mame gata sa faca orice pentru copilul ei e dureros si frumos in acelasi timp." a spus pentru revista Glamour.

 

Anne a refuzat sa spuna dieta exacta pe care a urmat-o, pentru a nu incuraja femeile sa recurga la lucruri nesabuite: "Nu raspund la aceasta intrebare niciodata, pentru ca nu vreau sa incurajez femeile sa fac ceva necugetat. Nu vreau sa contribui la asa ceva.

 

Anne nu doar ca a slabit enorm pentru acest rol, dar a ales sa renunte la parul ei lung si asta chiar pe platoul de filmare:  "Am ales sa ma tund pentru rol si am vrut sa fac asta chiar pe platou, sa fie autentic. Insa, in acea dimineata tremuram ca varga. Aproape ca nici nu mai puteam sa imi fac treaba. Cand s-a terminat scena respectiva, m-am dus in cel mai intunecat colt al rulotei mele si cand m-am uitat in oglinda, am simtit ca il vad pe fratele meu mai mic. Dar dupa aceea m-am simtit cea mai grozava fata din lume."

 

Actrita de 30 de ani a marturisit ca schimbarea de look a ajutat-o si ca i-a apropiat mai mult pe oameni de ea: "Oamenii au devenit mai calzi cu mine. Eu sunt o persoana timida si in trecut, cand nu aveam chef sa infrunt lumea, imi puneam o palarie mare si ma ascundeam. Acum nu mai am cum sa fac asta. Acum trebuie sa fiu eu tot timpul, plus ca am o mai mare grija de tenul meu. Pentru ca nu mai am parul lung, fata mea iese mai usor in evidenta" a mai spus Anne.

 

 

 

 

In vara, actrita a aratat cat de seducatoare poate fi intr-un costum de piele mulat, pe tocuri interminabile in The Dark Knight Rises, unde a jucat rolul Selinei Kyle/Catwoman. Mai mult, Anne pare dornica sa se intoarca in costumul lui Catwoman, dupa ce a declarat ca a plans cand si-a luat adio de la personaj: "Nu am vorbit cu nimeni despre un film cu Catwoman, stiu ca Chris Nolan nu se mai intoarce. Insa eu am iubit foarte mult acest personaj. Am izbucnit in lacrimi cand am terminat filmarile. Imi lipseste si de fiecare data cand ma gandesc la ea, imi vine sa plang. O ador pe Selena si ma bucur mult ca a facut parte din viata mea acest personaj", a declarat actrita pentru Access Hollywood.

 

 

Romaniii o pot vedea pe Anne Hathaway in super productia Mizerabilii incepand cu 25 ianuarie 2013.  Regizat de Tom Hooper, castigatorul Oscarului din 2011 pentru Discursul regelui, Mizerabilii se anunta a fi un musical de zile mari, cu o distributie impresionanta. Mizerabilii - drama musical produsa de Working Title Films si Universal Studio va urmari firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo: fostul ocnas Jean Valjean( Hugh Jackman) condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine evadeaza si isi construieste o viata consumata de fuga de inspectorul Javert (Russell Crowe) obsedat de capturarea sa. Cei doi se vor confrunta in timpul revolutiei din Paris in 1832.

 

 

Sursa foto: Glamour


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies