marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway vrea sa joace intr-un spin-off pentru Catwoman, personajul ei din The Dark Knight Rises

Anne Hathaway a atras atentia criticilor cu intepretarea ei din The Dark Knight Rises, unde o portretiaza pe Selina Kyle/Catwoman. Laudata pentru cat de bine a intrat in pielea personajului ei, actrita este tot mai mult in centrul atentiei in aceasta perioada.

Anne Hathaway vrea sa joace intr-un spin-off pentru Catwoman, personajul ei din The Dark Knight Rises

Actrita de 29 de ani a dezvaluit pentru Digital Spy ca ar fi interesata de un spin-off in care sa o portretizeze pe Catwoman, asta doar daca filmul ar fi regizat tot de Christopher Nolan, creatorul trilogiei Cavalerului Negru.


"Ar fi minunat sa descopar mai multe desprea ea, dar doar daca povestea ar fi spusa de oamenii potriviti. Ea traieste in Gotham City, asa ca ar trebui ca povestea ei sa fie spusa prin viziunea celor care au creat Gotham City asa cum arata el acum, cel putin eu asa cred",  a spus actrita.


Christopher Nolan a declarat si el ca Anne Hathaway merita propriul ei film Catwoman, pornind de la interpretarea ei din The Dark Knight Rises. "Este un personaj foarte interesant si sper ca fanii sa fie multumiti si sa isi doreasca sa o vada si mai mult" a spus Nolan, citat de HuffingtonPost.com

"Este o persoana minunata. Are incredere in noi ca ne vom face treaba perfect si ne incurajeaza sa ne exprimam ideile. Trebuie sa te ridici la un anumit nivel, dar dupa ce te obisnuiesti, el te va ajuta cu absolut orice.  Iti va pune intrebarea perfecta astfel incat imaginatia ta sa izbucneasca si sa vezi acea scena in mii de moduri. E minunata" a spus Hathaway despre colaborarea cu regizorul Christopher Nolan.
 

 


Hathaway a marturisit ca nu s-a inspirat deloc de la celelalte actrite care au purtat costumul lui Catwoman in filmele anterioare: "Nu m-am bazat pe interpretarile celorlalti pentru ca nu stiam cum ma ajuta asta pe mine. As fi repetat ceva facut deja si nu cred ca era onest. Eu m-am concentrat mult pe ideea de a face parte din Orasul Gotham al lui Chris Nolan".

Insa, regizorul britanic a sustinut in nenumarate randuri ca nu va mai reveni in universul Batman si ca The Dark Knight Rises este ultimul sau film din trilogia lui Batman.

 

 

Pana la un posibil proiect Catwoman, Anne Hathaway are in agenda un alt mare film, Les Miserables, considerat unul dintre favoritii pentru Oscarurile din 2013.  Pentru rolul lui Fantine din Les Miserables, actrita de 29 de ani a adoptat o dieta ingrozitoare, cu doar 500 de calorii si s-a tuns scurt.
Anne a ajuns la 51 de kilograme in 3 saptamani. Insa, se pare ca sacrificiile merita, pentru ca Anne a reusit sa-i impresioneze pe fani chiar din trailer.

 

Filmarile dramei cu elemente de musical “Les Miserables” au inceput in luna martie, in Portsmouth, din distributie mai fac parte Eddie Redmayne, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen, iar lansarea in cinematografele din SUA este planificata pentru 14 decembrie 2012. Pelicula va fi 3D si este regizata de Tom Hooper, castigator al premiului Oscar pentru "The King's Speech".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies