marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway va juca alaturi de Matthew McConaughey in Interstellar, noul film al regizorului Christopher Nolan

Anne Hathaway si-a gasit rapid noi proiecte dupa ce a luat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu Mizerabilii. Actrita este dorita in Interstellar, noul film al lui Christopher Nolan, cu care aceasta a  mai lucrat si la The Dark Knight Rises, anunta Hollywood Reporter.

Anne Hathaway va juca alaturi de Matthew McConaughey in Interstellar, noul film al regizorului Christopher Nolan

Desi Anne Hathaway a ajuns sa fie urata de milioane de oameni odata cu gafele de la Globurile de Aur si de la premile Oscar, Anne Hathaway ramane o actrita cautata de marile studiouri de la Hollywood.

Christopher Nolan i-a propus sa apara alaturi de Matthew McConaughey in noul proiect intitulat Interstellar, scrie Hollywood Reporter. Hathaway si Nolan au avut ultima colaborare chiar anul trecut pentru filmul The Dark Knight Rises, care a facut incasari de peste 1 miliard de dolari. Actrita i-a cucerit pe fanii filmului in rolul Selinei Kyle, dar si pe presedintele SUA, Barack Obama, care a spus ca ea fost cel mai bun lucru din filmul lui Nolan.

Acesta este al doilea proiect in care numele actritei este vehiculat dupa ce a castigat Oscarul acum doua luni. Deadline.com spune ca Hathaway a mai semnat contractul pentru comedia Laggies. Momentan nu se stie care dintre cele doua filme va aparea primul, dar data pentru sci-fi-ul Interstellar a fost stabilita pe 7 noiembrie 2014.



 

Scenariul filmului a fost scris inca din 2006 de fratele lui Christopher Nolan, Jonah. Initial filmul trebuia regizat de Steven Spielberg care era foarte interesat de domeniul fizicii, dar care a abandonat repede proiectul. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune.


Christopher Nolan s-a nascut la Londra, in 1970, dintr-un tata britanic si o mama americana si si-a petrecut copilaria si adolescenta in ambele tari. Cineastul s-a remarcat la Hollywood in 2000, odata cu lansarea celui de-a doilea sau proiect regizoral, lungmetrajul "Memento", in care rolul principal a fost interpretat de actorul Guy Pearce. Dupa ce a regizat "Insomnia" in 2002, Christopher Nolan a venit cu ideea relansarii francizei "Batman" si i-a convins pe patronii studiourilor Warner Brothers sa finanteze o noua trilogie pentru aceasta serie - "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" (2005), "Cavalerul negru/ The Dark Knight" (2008) si "Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises" (2012). Christopher Nolan a regizat alte doua filme bine primite de public si de criticii de specialitate - "Prestigiul/ The Prestige" (2006) si "Inceputul/ Inception" (2010).

Nolan este unul dintre putinii regizori care au facut cu succes trecerea de la filme independente la filme cu succes urias la box-office. In ultimii 8 ani, cinefilii din intreaga lume au fost fermecati de geniul si talentul lui Christopher Nolan. Capodopera sa, trilogia The Dark Knight, a schimbat pentru totdeauna perceptia asupra filmelor cu super eroi, inspirate de benzile desenate. De la Memento si pana la The Dark Knight Rises, Nolan a impresionat publicul de fiecare data cu povesti inteligente si neconventionale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies