marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway, Jared Leto, Matthew McConaughey: actorii care si-au pus sanatatea in pericol in 2012 pentru roluri exceptionale. 15 transformari dramatice de la Hollywood

Proaspat nominalizata la Globurile de Aur pentru cea mai buna actrita intr-o comedie/musical, Anne Hathaway conduce topul celor mai dramatice si dureroase transformari de la Hollywood din acest an, alaturi de Matthew McConaughey si Jared Leto. Acestia se alatura unor nume celebre ca Robert De Niro, Christian Bale, Michael Fassbender, Cameron Diaz sau Charlize Theron care au facut sacrificii incredibile din punct de vedere fizic si si-au pus sanatatea in pericol pentru interpretari memorabile.

Anne Hathaway, Jared Leto, Matthew McConaughey: actorii care si-au pus sanatatea in pericol in 2012 pentru roluri exceptionale. 15 transformari dramatice de la Hollywood


GALERIE FOTO 15 de transformari dramatice de la Hollywood

In acest an, trei actori au socat cu transformarile lor fizice pentru niste roluri exceptionale. Anne Hathaway si-a tuns parul si a slabit pana a obtinut o silueta scheletica pentru rolul Fantine din Mizerabilii, iar Matthew McConaughey si Jared Leto nu sunt doar colegi de platou, ci si colegi de suferinta in drama Dallas Buyers Club, in care sunt doi bolnavi de SIDA. Jared Leto a declarat ca nu a mancat timp de 21 de zile, iar McConaughey a ajuns de nerecunoscut pentru ca nu mai are deloc muschi.

 

Cei trei actori i-au socat pe fani  cu schimbarile lor incredibile, insa lista celor care au inspaimantat planeta cu transformarile lor este mult mai lunga.

 

Christian Bale este deja celebru cu cat de mult a slabit pentru Masinistul. Actorul abia mai putea merge si a ajuns la limita in care daca ar fi continuat asa ar fi putut muri. Nu e de mirare de ce presa straina  urla la Academia Americana de Film : "Dati-i un Oscar pana nu dispare de pe fata Pamantului".
 

Dupa modelul lui, s-a inspirat si Michael Fassbender pentru drama Hunger, in care joaca rolul unui revolutionar irlandez, care, prins in inchisoare, decide sa intre in greva foamei. Scenele in care acesta este slabit sunt tulburatoare si greu de privit.

Au existat si actori care au ales sa se ingrase. George Clooney s-a ingrasat mult prea mult pentru drama Syriana si s-a rupt spatele. Durerile au fost atat de mari incat actorul a declarat ca s-a gandit sa se sinucida pentru ca nu mai suport. Azi, declara ca nu ar mai face niciodata asa ceva.

 

Cameron Diaz a avut parte de o transformare in Being John Malkcovich atat de puternica incat actrita a declarat ca nimeni nu o recunoaste pe platou: "Atunci cand ieseam de la machiaj, stiam ca sunt transformata, dar ma gandeam ca cei din jur ma vor recunoaste. Insa de multe ori, nimeni nu isi dadea seama cine sunt. Iata care sunt cele mai dure transformari de la Hollywood


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies