Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ant-Man ramane numarul 1 in SUA:  productia "Pixels", cu Adam Sandler, esec in box-office-ul american

Superproductia Marvel Studios/Disney "Ant Man" ('Omul Furnica') se mentine in fruntea incasarilor in cinematografele nord-americane, potrivit Agerpres.

Ant-Man ramane numarul 1 in SUA:  productia  Pixels , cu Adam Sandler, esec in box-office-ul american

Cu Paul Rudd in rolul supereroului care se lupta pentru salvarea omenirii, gratie unui costum cu ajutorul caruia are abilitatea de a se micsora pana la dimensiunile unei insecte, filmul a avut incasari la acest sfarsit de saptamana de 24,7 milioane de dolari, dupa ce a avut un debut fulminant in weekendul trecut cu incasari de 57,2 de milioane de dolari.

"Pixels", o comedie in care Adam Sandler incearca sa impiedice o invazie extraterestra inspirata dintr-un joc al anilor 80, s-a clasat pe locul doi, cu incasari de 24 de milioane de dolari. Cifreele sunt mult sub asteptarile producatorilor, care sperau ca Pixels sa fie un hit al acestui an si sa fie lider la debut. Din pacate, filmul cu Adam Sandler  n-a avut noroc nici la critici, care i-au desfiintat filmul.

Comedia in care joaca Adam Sandler impinge filmul de animatie "Minions" pe locul trei. Aventurile omuletilor galbeni plecati in cautarea unui nou lider a reusit sa aiba incasari de 22 de milioane de dolari pentru al treilea weekend consecutiv.
 

Pe locul patru se claseaza 'Trainwreck' regizat de Judd Apatow, un film care prezinta povestea unei tinere libertine care fuge de relatiile de dragoste de durata si care a avut incasari de 17,3 de milioane de dolari. Intr-unul din cinematografele unde a fost proiectat acest film au murit trei persoane in incidentul armat survenit in localitatea Lafayette (Louisiana) din sudul SUA.
 

Filmul Southpaw, in care Jake Gyllenhaal joaca rolul unui boxer, a avut un debut onorabil pe locul cinci, cu incasari de 16,5 de milioane de dolari. Este urmat pe locul sase de filmul 'Paper Towns', cu 12,5 milioane de dolari.
 


Cele mai citite

(P) Cu ce se poartă pantofii stiletto?
Nu doar diamantele sunt prietene bune ale femeilor, ci și pantofii cu toc! Aceste accesorii absolut uimitoare fac minuni pentru postura ta și adaugă o notă de eleganță și sexappeal oricărei ținute. În plus, te fac să te simți mai încrezătoare în tine de fiecare dată când pășești încălțată cu ei, nu-i așa?
Citeste mai mult ►