marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antiglonț, o comedie clasică cu Adam Sandler

Acțiune, adrenalină și mult umor într-o peliculă cu infractori și polițiști.

Antiglonț, o comedie clasică cu Adam Sandler

Archie Moses (Adam Sandler) este un hoț mărunt din Los Angeles care face contrabandă cu droguri pentru lordul drogurilor Frank Colton, care își spală banii prin intermediul unei reprezentanțe auto. Moses nu știe, însă, că cel mai bun prieten al său, Rock Keats (Damon Wayans), este de fapt polițistul sub acoperire al poliției din Los Angeles, Jack Carter, care s-a împrietenit cu el pentru a se infiltra în banda lui Colton.

Carter îl pune pe Moses să-l includă în următorul transport de droguri al lui Colton, plănuind în secret să-l aresteze pe Colton și să-l primească nevătămat pe Moses, la care a ajuns să țină. Totuși, statutul de agent sub acoperire al lui Carter este dezvăluit înainte ca acesta să-și pună planul în aplicare, iar Moses, rănit, îl amenință cu arma. În timpul raidului asupra depozitului lui Colton, o macara scăpată de sub control îl lovește pe Moses în spate, făcându-l să îl împuște din greșeală pe Carter în cap. 

Din fericire, micul traficant supraviețuiește și își revine destul de repede cât să înceapă să-i facă reproșuri și să se simtă trădat de bunul lui prieten.

Cei doi nu au prea mult timp pentru discuții la dispoziție. Keats primește misiunea se a-l escorta pe Moses la Los Angeles pentru a depune mărturie împotriva traficantului de droguri.


 

Filmul „Antiglonț“/„Bulletproof“ este difuzat sâmbătă la Pro Cinema de la ora 22:15.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies