marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anuntul oficial despre Rambo 5. Ce spune reprezentantul lui Sylvester Stallone despre "razboiul cu jihadistii Statului Islamic"

Reprezentantii oficiali ai actorului Sylvester Stallone au facut precizari despre zvonurile care au aparut recent pe internet, despre urmatorul film Rambo 5.

Anuntul oficial despre Rambo 5. Ce spune reprezentantul lui Sylvester Stallone despre razboiul cu jihadistii Statului Islamic

Conform The Guardian, la editia din acest an a festivalului Comic-Con din San Diego a circulat zvonul potrivit caruia Stallone ar urma sa joaca in ultimul film din seria Rambo, adica in partea a 5-a, in care se va lupta cu ... jihadistii Statului Islamic.

 

De altfel, in 2014, Stallone a lasat sa se inteleaga pe Twitter ca are de gand sa filmeze "Rambo 5: Last Blood".

 

 

"Avem echipe care umbla prin Irak si anumite zone din Siria, unde Statul Islamic are cele mai puternice baze. lucram cu localnicii de acolo ca sa producem cea mai intensa si reala experienta cinematografica de tip Rambo" - a fost stirea care a circulat pe internet zilele acestea. Insa reprezentantul legal al lui Sylvester Stallone neaga acest lucru.

 

"Sylvester Stallone nu a participat la Comic-Con 2015 si, prin urmare, nu a facut nicio remarca despre el si Rambo la acest eveniment. Aceasta nu este o stire reala." - a spus el pentru Rolling Stone.

 

 

Personajul John Rambo a fost ultima data vazut pe marile ecrane in 2008 si a reusit sa adune 113 milioane de dolari din incasari, fiind realizat cu un buget de 50 de milioane de dolari. Iar aceasta nu este singura franchiza pe care actorul se chinuie sa o tina in viata. La sfarsitul acestui an se va lansa filmul "Creed", care este ultimul capitol din seria Rocky.


Galerie foto


Modifică setările cookies