marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aparitia surprinzatoare a lui Macaulay Culkin la Comic-Con 2013: cum arata actorul dupa lupta sa cu drogurile

Macauly Culkin a iesit din nou in public. Actorul de 32 de ani a fost prezent la editie Comic-Con din New York. Desi in ultimele luni a evitat contactul cu presa, iata ca acum, fostul copil minune al Hollywood-ului si-a facut curaj sa iasa in lume, dupa un an agitat in care s-a luptat cu depedenta de droguri.

Aparitia surprinzatoare a lui Macaulay Culkin la Comic-Con 2013: cum arata actorul dupa lupta sa cu drogurile

 

Iti plac glumele destepte ? Nu pierde « Teoria Big Bang » de la 18:50, luni-vineri, la ProCinema.

 

Actorul a impresionat pe toata lumea la Comic-Con cu aparitia sa: desi bizara - actorul purta niste urechi de plus pe cap- aceasta a fost cea mai prezentabila iesire in public din ultimul an. Presa straina scrie ca actorul a facut progrese si ca se straduieste sa invinga dependenta de droguri care aproape ca l-a adus in pragul mortii.

 

 

Actorul care a devenit celebru datorita rolurilor pe care le-a interpretat in celebra serie Home Alone a tinut prima pagina a tabloidelor in ultimii doi ani, dupa ce a fost vazut din ce in ce mai des achizitionandu-si diverse substante interzise, iar surse din anturajul acestuia au afirmat ca Macaulay arata din ce in ce mai rau, explicand ca daca nimeni nu va lua nici o masura acesta nu mai are foarte mult de trait.

 

Macauly Culkin in 2013, la Comic-Con

 

 

 

 

 

 

 

"Cheltuieste si cate 6000 de dolari pe luna pe heroina si alte medicamente periculoase. Si-a transformat apartamentul din Manhattan intr-un spatiu privat in care consuma droguri. Petrece foarte multe ore acolo singur. Este dependent de heroina. Va fi mort in cateva luni daca cineva nu-l opreste", a declarat un apropiat, potrivit enquirer.com.

 

Home Alone ramane unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90 cu 533 de milioane de dolari incasari. Aventurile clanului McCallister si ale micutului erou Kevin uitat mereu de sarbatori si pus in situatia de a le tine piept unor hoti cam tembeli sunt adorate de toti copiii din lume, dar si de adulti.

 

 

Macaulay Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil din anii '90, o supervedeta platita cu milioane de dolari pentru filmele sale. Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur. Actorul a avut insa numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies