marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger a împlinit 75 de ani. Actorul împărțea aceeași zi de naștere cu mama sa

Mister Olympia, erou în filmele de acțiune, fost guvernator, ecologist și critic al Kremlinului. Actorul de origine austriacă a făcut performanță în fiecare domeniu pe care l-a abordat.

Arnold Schwarzenegger a împlinit 75 de ani. Actorul împărțea aceeași zi de naștere cu mama sa

La vârsta la care alții își țin nepoții pe genunchi, Arnold Schwarzenegger continuă să fie foarte activ, chiar dacă ieri și-a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare. Mr. Terminator continuă să se antreneze, să joace în filme și să-și exprime părerile politice și ecologiste, aproape ca pe vremea când era guvernatorul Californiei.



Ieri, însă, chiar de ziua lui, și-a amintit de mama sa, Aurelia, care, dacă ar mai fi trăit, ar fi bifat centenarul: "Astăzi, mama mea, Aurelia, ar fi împlinit 100 de ani. A fost cea mai bună mamă pe care ți-o poți imagina și o voi iubi mereu. Nu pot explica cât de mult a însemnat pentru mine, dar ea este motivul numărul unu pentru care nu mă pot numi un om de succes "self-made". Ea mi-a arătat dragostea necondiționată, importanța de a păstra casa curată, cum să fac un schnitzel perfect și răbdarea. Multă răbdare. Aveți grijă să le spuneți mamelor voastre cât de mult înseamnă pentru voi!", a scris Arnold Schwarzenegger în postarea sa, chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 75 de ani.



Din cele câteva fotografii postate din albumul de familie, vedem că Aurelia Jadrny Schwarzenegger era o doamnă cochetă și aranjată, o fire caldă și iubitoare de animale, pe care o amuza să încerce lucruri noi și care adora să fie în preajma fiului său cel mic, Arnie. Acum înțelegem de la cine a moștenit el simțul umorului - tatăl său, Gustav, fiind descris de actor adesea ca fiind "dictatorul familiei", un om foarte rece și rigid, care aștepta din partea fiilor săi disciplină și supunere, el fiind fost șef de poliție și membru al poliției militare naziste, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies