marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 67 de ani, Arnold Schwarzenegger este gata sa revina in rolul lui Conan: "Va fi un film eveniment". Afla detaliile despre proiectul inedit pe care il pregateste

Fanii actorului Arnold Schwarzenegger au motive de bucurie. Actorul ca reveni intr-un rol legendar, care l-a facut cunoscut la Hollywood. Astfel, starul va juca in "The Legend of Conan", continuare a filmului "Conan The Barbarian", din 1982.

La 67 de ani, Arnold Schwarzenegger este gata sa revina in rolul lui Conan: Va fi un film eveniment . Afla detaliile despre proiectul inedit pe care il pregateste

Proiectul a primit unda verde si este in dezvoltare, urmand ca in rolul principal sa fie tot Arnold Schwarzenegger. Scenariul este gata, iar filmarile ar trebui sa inceapa in aceasta toamna, conform Entertainment Weekly. Regizor ar putea fi Paul Verhoveon, cunoscut pentru originalele "RoboCop" sau "Total Recall".

 

La 67 de ani, actorul este intr-o forma de zile mari. "Va pot spune ca este incredibil de bine scris. Producatorii nu vor sa faca un film cu lupte sau de categorie B, in niciun caz. Il trateaza ca un film important, vrem sa facem multi bani, deci trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Va fi un film eveniment, care se va lansa vara si il trateaza ca pe un blockbuster. Este o onoare pentru mine sa fi chemat la 67 de ani inapoi in toate aceste francize" a dezvaluit actorul pentru Entertainment Weekly.

 

 

Chris Morgan, scenarist si producator al seriei The Fast and Furious, se ocupa de scenariul pentru "The Legend of Conan" si a declarat ca noul film va fi diferit fata de toate celelalte din serie.

 

Intre timp, in aceasta vara, Arnold a adus in cinematografele din intreaga lume Terminator: Genisys, cu Emilia Clarke si Jason Clarke.

 

 

Arnold Schwarzenegger revine in rolul faimosului T-800 in Terminator Genisys. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. Actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca masinariile vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salve pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies