marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger a obtinut rolul principal intr-un film cu zombie. Cum se va numi productia si cine va fi regizorul ei

Arnold Schwarzenegger va produce si va interpreta rolul principal intr-un film cu zombie, intitulat Maggie.

Arnold Schwarzenegger a obtinut rolul principal intr-un film cu zombie. Cum se va numi productia si cine va fi regizorul ei

Productia va avea la baza un scenariu scris de John Scott III, actiunea urmand sa se petreaca in viitor, intr-o perioada in care un virus necunoscut incepe sa se raspandeasca in America.

 

Arnold Schwarzenegger va juca rolul unui tata care incearca sa o ajute pe fiica lui sa invinga infectia care risca sa o transforme treptat intr-un zombie. Pentru rolul fetei, producatorii s-au aflat in negocieri cu Chloe Moretz, starul din Carrie, insa nu s-a ajuns la nici o intelegere, programul actritei neputandu-i permite sa ia parte la acest proiect.

 

 

Productia Maggie va fi regizata de Henry Hobson, urmand ca filmarile sa inceapa in toamna acestui an. Arnold Schwarzenegger va fi unul dintre producatorii filmului, alaturi de Pierre-Ange Le Pogam, Matt Baer, Trevor Kaufman, Colin Bates si Joey Tufaro.

 

In aceasta toamna, Arnold Schwarzenegger va lansa filmul Escape Plan, urmand ca in ianuarie 2014 sa apara in Breacher. Pe langa rolul din Terminator 5, actorul a anuntat ca va juca in al treilea film din seria The Expendables si va produce serialul Pump, o drama achizitionata recent de postul de televiziune Showtime.

 

Chiar daca a fost anuntat ca actor principal in Terminator 5, potrivit presei de peste Ocean, Schwarzenegger s-ar putea sa nu mai se afla in aceasta ipostaza, cei de la Paramount luand in considerare ideea de a-l aduce pe Dawyne Johnson, actorul care se bucura de foarte multa popularitate in ultimii ani, odata cu aparitiile din Fast Five (2011), G.I. Joe: Retaliation (2013), Pain and Gain (2013) si Fast and Furious 6 (2013).


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies