marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Terminator revine in forta. Care sunt cele trei mari surprize pe care Arnold Schwarzenegger le pregateste pentru fanii sai

Desi la sfarsitul anului trecut se vorbise despre renuntarea la continuarea francizei Terminator, Arnorl Schwarzenegger a anuntat ca Terminator 5 si alte doua filme simbol ale actorului sunt in curs de realizare.

Terminator revine in forta. Care sunt cele trei mari surprize pe care Arnold Schwarzenegger le pregateste pentru fanii sai

Dupa succesele pe care le-a inregistrat cu The Expendables 2 si The Last Stand, Arnold Schwarzenegger se pregateste pentru o perioada aglomerata in viata sa, spre fericirea fanilor care vor avea parte de multe surprize din partea actorului.

 

Chiar daca se speculase pe tema inchierii francizei Terminator, Schwarzenegger a anuntat ca "The Terminator" se intoarce si cu cea de-a cincea parte. In plus, actorul va aparea si in continuarea seriei Conan the Barbarian si Twins, filme cu care Arnold a facut istorie.


 

"Acum pregatim scenariul pentru Terminator 5. Sunt trei proiecte in care sunt implicat. Unul este acesta, cel de-al doilea este continuarea de la Conan the Barbarian, iar cel de-al treilea este o adaptare a productiei Twins care se va numi Triplets, cel de-al treilea triplet fiind Eddie Murphy. Deci fiti pe faza", a declarat Schwarzenegger.

 

In cea de-a patra parte a seriei Terminator, Arnold Schwarzenegger nu a aparut, trecand deja 10 ani de cand "T-800" nu i-a mai incantat pe fani cu talentul sau. Cu rolul lui Conan, actorul revine in prim plan dupa o pauza de aproape 30 de ani, primele doua filme, Conan the Barbarian si Conan the Destroyer aparand in 1981, respectiv 1984. In comedia Twins (1988), Arnold a jucat alaturi de Danny DeVito, cei doi interpretand rolul a doi gemeni diferiti care au fost separati la nastere.


 

Cele mai recente proiecte ale lui Arndold au fost filmul de actiune The Last Stand/Ultima reduta, a aparut anul trecut in The Expendables 2, iar in toamna va lansa The Escape Plan, ca in 2014 sa revina cu filmul de actiune Ten.


Galerie foto


Modifică setările cookies