marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger: actorul a postat prima imagine de la filmarile peliculei Maggie, afla povestea thriller-ului cu zombi

Dupa o lunga perioada in care realizarea filmului Maggie a fost amanata, la inceputul acestei veri Arnold Schwarzenegger si Abigail Breslin au acceptat acest proiect.

Arnold Schwarzenegger: actorul a postat prima imagine de la filmarile peliculei Maggie, afla povestea thriller-ului cu zombi


La cateva luni dupa acest anunt, Schwrzenegger a postat prima fotografie in care se vad deja primele schimbari, barba si mustata fiind cele mai evidente.
 

 

Productia va avea la baza un scenariu scris de John Scott III, actiunea urmand sa se petreaca in viitor, intr-o perioada in care un virus necunoscut incepe sa se raspandeasca in America. Arnold Schwarzenegger va juca rolul unui tata care incearca sa o ajute pe fiica lui (Abigail Breslin) sa invinga infectia care risca sa o transforme treptat intr-un zombie.
 

 

 

 

Pelicula Maggie este regizata de Henry Hobson (care a mai lucrat in echipa de productie a filmelor The Lone Ranger, The Hangover 2), iar filmarile au inceput zilele acestea. Arnold Schwarzenegger va fi unul dintre producatorii filmului, alaturi de Pierre-Ange Le Pogam, Matt Baer, Trevor Kaufman, Colin Bates si Joey Tufaro.

 

 

In ultima vreme, Arnold a fost asaltat de oferte si n-a fost ocolit nici de zvonuri cum ca ar juca in Avatar 2.  Desi lansarea peliculei Avatar 2 este programata pentru luna decembrie a anului 2016, zvonurile legate de acest subiect au inceput sa apara de la Latino Reviwe, dupa ce acestia anuntau ca Arnold Schwarzenegger va fi implicat in productie si va avea un rol negativ. Cei doi au mai colaborat in trecut la pelicule ca Terminator, Terminator 2 si True Lies. In rolul unui general cu intentii rele, Schwarzenegger ar trebui sa intruchipeze o reincarnare a colonelului Quaritch interpretat de Stephen Lang in primul film Avatar, mai scria presa straina.

 

Insa, la sfarsitul acestei saptamani studiourile Fox au anuntat oficial ca aceasta informatie nu este adevarata, iar Arnold nu are nici o legatura cu franciza Avatar.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies