marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger se intoarce in rolul Terminator in al cincilea film din seria creata de James Cameron: cand incep filmarile

Hollywood-ul continua sa scoata de la naftalina serii de succes si sa le readuca in prim plan. La fel se intampla si cu celebrul Terminator. Arnold Schwarzenegger a confirmat ca se va juca in Terminator 5 si va avea tot rolul central, conform Collider.com

Arnold Schwarzenegger se intoarce in rolul Terminator in al cincilea film din seria creata de James Cameron: cand incep filmarile

 

Intr-un anunt oficial, actorul de 65 a confirmat ca revine in rolul Terminatorului in partea a cincea din franciza de succes. "Ma bucur foarte mult ca studiourile vor sa joc in Terminator 5. Voi reveni in rolul Terminator, iar filmarfile vor debuta in ianuarie, in 2014. Alte doua filme pe care le planuiesc sunt King Conan si un al doilea film Twins. Sunt foarte mandru de toate. Ma simt incantat si abia astept sa le fac." a spus actorul intr-un comunicat postat pe site-ul fanilor sai.
 

 

Vestea este o surpriza placuta pentru fani, care anul trecut erau dezamagiti dupa ce producatorii au anuntat ca productia este amanata pe timp nedeterminat. Primele zvonuri despre productia Terminator 5 au inceput sa circule inca din aprilie 2011, iar Arnold a confirmat intr-un interviu din 2012 pentru Empire Magazine ca ar fi fost de acord sa reintre in pielea personajului care l-a consacrat, daca scenariul era intr-o forma buna.

Se pare ca povestea centrala din Terminator 5 implica o calatorie in timp intr-o dimensiune paralela in care Sarah Connor si Kyle Reese traiesc amandoi.

Franciza The Terminator a carei poveste se centreaza pe lupta dintre robotii creati de compania Skynet si miscarea de rezistenta a lui John Connor pentru apararea rasei umane de dominatia masinilor a luat nastere in 1984.
 

 

Aflat la inceputul carierei regizorul James Cameron a creat scenariul si a decis sa-l vanda pentru a putea regiza filmul. Companiile de productie pe care le-a contactat erau interesate de proiect, insa nu erau convinse sa lase un regizor neexperimentat sa faca filmul. In final, Cameron a gasit o companie numita Hemdale Pictures, care a fost dispusa sa-l lase sa regizeze.The Terminator a fost un hit al box office-ului, depasind asteptarile multora care considerau ca filmul nu va rezista mai mult de o saptamana in cinematografe. A fost un film cu buget redus: 6,5 milioane $. Cu toate acestea, The Terminator a castigat peste 78 de milioane de dolari. Seria Terminator a devenit una cult atat pentru cinematografia mondiala cat si pentru genul de actiune si science fiction.


Filmul lui James Cameron a primit aprecierea Academiei Americane de Film, care a inclus pelicula sa pe locul 42 in top celor mai terifiante 100 de filme din istorie. Filmul a dat nastere unuia dintre cei mai mari eroi de actiune:  robotul T-800 interpretat de Schwarzenegger si pe cea mai dura eroina, Sarah Connor jucata de Linda Hamilton.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies