marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger nu renunta la filme: actorul va juca in remake-ul unui horror clasic in anii '80

Arnold nu se lasa si continua sa faca filme si la 65 de ani. Actorul este in discutii sa joaca intr-un remake pentru "Toxic Avenger", un film cult in anii '80 in SUA, scrie Hollywood Reporter.

Arnold Schwarzenegger nu renunta la filme: actorul va juca in remake-ul unui horror clasic in anii 80



Arnold Schwarzenegger
continua sa surprinda cu alegerile sale si negociaza pentru a juca Toxic Avenger, care  a devenit foarte popular in anii '80 in randul amatorilor de filme horror.

Toxic Avenger urmareste povestea unui tanar ci probleme de comportament, respins de femei, batjocorit de colegi si care pare sa nu isi gaseasca locul in societate. Acesta iubeste o tanara si pentru a o impresiona, intra intr-un grup de protectie a mediului si incepe niste cercetari.  Dupa ce cade din greseala intr-o cisterna cu substante toxice in timp ce inspecta o planta bizara, acesta se transforma total si devine mult mai puternic, folosindu-se de noile sale puteri radioactive. Suferind mutatii puternice si fiind desfigurat, acesta se va folosi de noile sale abilitati pentru a-i prinde si pedepsi pe criminali si cei care l-au chinuit.

 

Nu se stie inca ce rol va avea starul din Terminator, insa ar putea sa preia rolul negativ, eroul transfromat intr-un mutant radioactiv sau tatal vitreg al fetei pe care eroul o iubeste in secret. Toxic Avenger va fi regizat de Steve Pink si il are ca producator pe Akiva Goldsman. Desi originalul a fost un esec la premiera, in timp fanii l-au apreciat si a devenit un film cult pentru anii '80 in SUA.


Cele mai recente proiecte ale lui Arndold au fost filmul de actiune The Last Stand/Ultima reduta, a aparut anul trecut in The Expendables 2, iar in toamna va lansa The Escape Plan, ca in 2014 sa revina cu filmul de actiune Ten.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies