marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Last Stand: marea revenire a lui Arnold Schwarzenegger a ajuns un dezastru

Arnold Schwarzenegger s-a intors la prima lui dragoste - filmul cu primul sau rol mare dupa 10 ani, insa ii pasa cuiva de asta?

The Last Stand: marea revenire a lui Arnold Schwarzenegger a ajuns un dezastru

The Last Stand, cel mai recent film al lui Arnold, a facut in SUA saptamana trecuta doar 7 milioane de $, un esec dezastruos pentru fostul guvernator de California. Cu toate ca filmul nu a primit recenzii foarte proaste, fanii americani l-au abandonat complet de actorul in varsta de 65 de ani iar filmul a facut incasari extrem de slabe.


Specialistii din industria de entertainment americana cred ca The Last Stand ar putea fi inceputul sfarsitului pentru Arnold Schwarzenegger ca star al filmelor de actiune. Fostul star al francizei Terminator va mai lansa in urmatorii 2 ani filme de actiune ca The Tomb alaturi de Sylvester Stallone, Ten, Unknown Soldier. Viitorul acestora este insa pus sub semnul indoielii in lumina faptului ca americanii par sa fie satuli de filme de actiune in stilul anilor '80.

Ultima reduta/ The Last Stand care mai aduce, pe langa revenirea lui Schwarzenegger in rol principal, debutul in limba engleza al regizorului coreean Kim Jee-woon, cunoscut pentru productiile I Saw The Devil, A Tale of Two Sisters si The Good, the Bad, the Weird era privit ca marea revenire a lui Arnold. Actorul care i-a dat viata lui Conan era asteptat sa-i copieze pe Sylvester Stallone, Liam Neeson si Bruce Willis care au aratat ca se pot reinventa ca staruri de actiune si la maturitate.

 

Cu siguranta The Last Stand care a fost transformat intr-un soi de referendum pe tema <<va depasi actorul scandalurile din viata personala>> pune presiune pe urmatoarele filme ale lui Arnold - scrie Hollywood Reporter. Toti ochii au fost atintiti asupra acestui film si pe buna dreptate. Nu acesta este modul in care iti doresti o revenire. Insa la Hollywood nu primesti doar o singura sansa. Daca as fi in locul lui as incerca sa fac Terminator 5 cat mai repede" a declarat Paul Dergarabedian, un analist de box-office.

Daca o sa mearga pe traiectoria lui The Last Stand in continuare, Arnold e terminat sustine, un agent de la Hollywood. Terminator 5, un proiect care fusese inghetat in urma cu cateva luni a primit din nou unde verde sub comanda producatorilor Megan Ellison si David Ellison, alaturi de Annapurna Pictures si Skydance Productions. Scenariul este scris de Laeta Kalogridis si Patrick Lussier. "Scenariul va fi terminat in acest an cand vom incepe productia lui Terminator 5", a declarat ieri Arnold Schwarzenegger pentru The Sun. Fanii raman insa sceptici, tinand cont de faptul ca James Cameron creatorul francizei nu va fi deloc implicat in acest proiect dupa ce a vandut drepturile. Terminator 5 nu are anuntat o distributie, insa putem paria ca Arnold nu va avea un rol central.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies