marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Asa arata cea mai sexy femeie a secolului cu 4 luni inainte sa moara. Vezi 8 poze inedite cu una dintre cele mai frumoase actrite din lume

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, considerata o adevarata diva, Marilyn Monroe a cucerit o planeta intreaga cu simplitatea si feminitatea ei. Cu doar 4 luni inainte de moartea tragica a actritei, cea mai celebra blonda de la Hollywood a realizat o sedinta foto inedita, in care a pozat nud pentru Lawrence Schiller, unul din cei mai apreciati jurnalisti de peste ocean.

Asa arata cea mai sexy femeie a secolului cu 4 luni inainte sa moara. Vezi 8 poze inedite cu una dintre cele mai frumoase actrite din lume

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Fotograful si jurnalistul Lawrence Schiller, cel care a a avut ocazia sa-i faca o serie de fotografii nud inedite celebrei Marilyn Monroe, le va expune in Los Angeles, la Duncan Miller Gallery.

Pozele au fost facut pe platoul de filmari de la Something's Got to Give, din 1962.

Schiller a fost fascinat de frumusetea lui Marilyn, la fel ca milioanele de barbati din lumea intreaga, care o adorau si o visau alaturi de ei.

"Marilyn stia cum cade lumine peste formele ei, cum sa se pune in evidenta si cum sa isi ascunde defectele. Stia cum sa stea in fata camerei sau a aparatului foto." a spus cunoscutul jurnalist pentru Daily Beast.

"Avea o capacitate unica de a-si exprima emotiile prin privire sau gesturi. Daca ii dadeai un costum de baie din 2 piese, stia cand si cum sa si-l dea jos, in asa fel incat toate revistele sa isi doreasca sa ii puna poza pe coperta si sa uite de Liz Taylor".

Sedinta foto facuta impreuna cu Lawrence Schiller a fost prima in care actrita a decis sa pozeze fara haine, dupa ce timp de 10 ani a refuzat vehement sa faca asta. Marilyn a decis ca este momentul sa le arate celor de la studioul 20th Century Fox cat de valoaroasa este din punct de vedere al publicitatii si in acelasi timp ca este o actrita importanta la nivel mondial.

Coperta revistei Life din 1962 in care apare actrita a devenit legendara. Poza o arata pe Marilyn in piscina, acoperindu-si sanii si zambind ca un copil strengar. La multi ani dupa aparitia copertei, fiica de 6 ani a fotografului a vazut poza si i-a spus tatalui sau: "Asta este o poza care spune totul dar fara sa arate nimic".

Fotografiile nud au avut loc cu 4 luni inainte de moartea tragica a actritei, insa aceste poze nu dezvaluie nimic, iar Marlyn nu arata deloc ca o femeie aflata in pragul colapsului, ci ca un adevarat star, gata sa cucereasca intreaga planeta cu frumusetea si talentul ei.


"Ea se juca intotdeauna, mai ales daca vedea camera, mereu interpreta un rol. Marilyn avea abilitatea de a-si  inchide demonii intr-o camera, le trantea usa in nas, apoi mintea ei era limpede, atunci cand era in fata camerei." a mai spus Schiller.

 

In 1999, revista People a votat-o pe Marilyn Monroe drept cea mai sexy femeie a secolului XX.


In final, Marilyn Monroe a ramas in amintirea fanilor exact asa cum apare in fotografiile lui Schiller: o femeie superba si talentata care a emanat fara sa faca efort sexualitate si senzualitate.

 

Sursa foto: Dailybeast


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies