marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretul care a nascut una dintre cele mai senzuale interpretari oferite vreodata de o actrita: Marilyn Monroe intr-un moment iconic

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, considerata o adevarata diva, Marilyn Monroe a cucerit o planeta intreaga cu simplitatea si feminitatea ei. Actrita sex-simbol din anii '50 a lasat in urma momente istorice, printre care si cel in care a cantat in fata presedintelui John F. Kennedy. La 50 de ani de la acel eveniment s-a descoperit secretul din spatele uneia dintre cele mai senzuale interpretari oferite vreodata de o actrita.

Secretul care a nascut una dintre cele mai senzuale interpretari oferite vreodata de o actrita: Marilyn Monroe intr-un moment iconic

In 1962, Marilyn Monroe a intrat in istorie cantand  "Happy Birthday, Mr. President", in cadrul unei petreceri televizate organizate in cinstea presedintelui american John F. Kennedy. Acel moment a devenit legendar, facand inconjurul planetei, iar interpretarea cantecului a intrat in topul celor mai senzuale.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia zilei de nastere a lui Kennedy care implinea 45 de ani. Acesta a fost unul din putinele evenimente la care a venit singur, neinsotit de sotia sa, Jackie Kennedy. Un an mai tarziu, John F. Kennedy a murit dupa ce a fost impuscat mortal de Lee Harvey Oswald.

Ani la rand, relatia apropiata dintre Marilyn Monroe si Kennedy a fost intens mediatizata, scriindu-se pagini intregi despre aventura dintre ei. Desi nu au fost niciodate confirmate zvonurile, ramane una dintre cele mai celebre aventuri din istoria moderna. 10 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre Marilyn Monroe


Marilyn Monroe a murit la doar 2 saptamani dupa acest eveniment, la 36 de ani. La aproape 50 de ani de la acele clipe istorice, presa britanica scoate la iveala adevaratul motiv pentru interpretarea senzuala a cantecului "Happy Birthday, Mr. President!" Mult timp s-a considerat ca actrita intentionat a cantat lasciv melodia.

Inainte de a intra pe scena de la Madison Square Garden din New York, cel mai mare star din istoria filmului s-a ratacit. Incercand sa gaseasca usa  pentru a ajunge la timp pe scena, actrita a alergat si aproape ca a ramas fara suflu, scrie dailymail.co.uk

Asa ca atunci cand a inceput cantecul respiratia grea a actritei a adus o nota de senzualitate melodiei, care a dat nastere la numeroase controverse, intarind zvonul ca ea era amanta presedintelui.

Acest detaliu a fost oferit presei de catre actrita americana Joan Copeland (89 de ani), care a fost prezenta la eveniment.

Joan Copeland, sora mai mica a dramaturgului Arthur Miller, a declarat ca Monroe aproape ca nu mai putea respira cand a urcat pe scena pentru ca se grabise sa ajunga la timp. Insa, cand diva a pasit pe scena audienta a fost fermecata de vocea ei, dar si de aparitia ei de neuitat: intr-o rochie stramta, aproape transparenta, cu decolteu adanc ce a atras toate privirile.


Rochia purtata la celebrul eveniment din 1962 a fost scoasa la licitatie in 1999 si a fost vanduta pentru 1.26 milioane de dolari.


Considerata cea mai legendara figura publica a tututor timpurilor si unul din cele mai mari staruri din istorie, Marilyn Monroe continua sa fascineze o planeta intreaga, chiar si dupa moartea sa. Viata ei tumultoasa, plina de idile si excentricitati, dar si cariera de invidiat au transformat-o intr-o diva despre care inca se vorbeste si la 50 de ani de la moartea sa.

In acest weekend se lanseaza in SUA drama My Week With Marilyn, in care actrita nominalizata la Oscar, Michelle Williams s-a transformat complet in dublura lui Marilyn Monroe.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies